Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαϊα: Δεν κατεβαίνει για βουλευτής αλλά δηλώνει παρούσα η Δήμητρα Μπάστα- Γεωργακοπούλου

Αχαϊα: Δεν κατεβαίνει για βουλευτής αλλά...

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει οτι θα συνεχίσει να μάχεται πολιτικά για το καλό του νομού

Στην ανακοίνωσή της η κ. Μπάστα - Γεωργακοπούλου τονίζει" Στην πορεία επανίδρυσης της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και πολιτικής, την οποία εγγυάται σήμερα η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, είναι σαφές ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να βάλει το «εγώ» πάνω από το «εμείς».

Στη σύγχρονη προοδευτική συμμαχία μεταρρυθμίσεων, που προωθεί στη χώρα το ΠΑΣΟΚ, η πολιτική οφείλει απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος να ξαναγίνει πεδίο πραγματικής και ουσιαστικής προσφοράς.

Αυτό για μένα συνιστά ένα νέο πρότυπο, που διαμορφώνει νέες συνθήκες και νέους όρους, στην τραυματισμένη σήμερα σχέση μεταξύ πολιτείας, πολίτη και πολιτικής, όπου δεν έχουν πια θέση οι χαμένες ευκαιρίες, τα μεγάλα λόγια και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που έχουν κουράσει και απογοητεύσει τον πολίτη.

Οι αρχές μου και η στέρεη και σταθερή σχέση σε όλη τη διαδρομή μου με τον κάθε πολίτη, μου επιβάλουν να συνεχίσω να υπηρετώ την πολιτική διαχρονικά με όρους συνέπειας, εντιμότητας, ειλικρίνειας και αποτελεσματικότητας και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Μπορεί λόγοι αυστηρά προσωπικοί να με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να μην θέσω βουλευτική υποψηφιότητα στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μία απόφαση που παράλληλα ενδυναμώνει τη θέλησή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα και το δημοκρατικό κεκτημένο.

Ταυτόχρονα, η επιθυμία μου να δω την Αχαΐα να κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης και τους συμπατριώτες μου να ευημερούν, με υποχρεώνει να συνεχίσω να είμαι παρούσα στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες για να μετατρέψουμε την οργή σε δύναμη Νέας Αλλαγής. Για να διεκδικήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και μέσα από την κοινή δράση ευθύνης να διασφαλίσουμε ελπιδοφόρες προοπτικές στον τόπο μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις