Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Για τις εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕ-ΟΤΑ, Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πατρέων

Για τις εκλογές αντιπροσώπων  ΠΟΕ-ΟΤΑ, Σ...

Τηε Βιβής Παπατσώρη- Υπαλλήλου Δήμου Πατρέων και υποψηφίας με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Καλούμαστε να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας για το συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, σε μια περίοδο που τα εργασιακά, τα ασφαλιστικά και το βιοτικό μας επίπεδο, έχουν κατρακυλήσει και τείνουν προς ολική εξαφάνιση και εκμηδενισμό. Eίναι σημαντικές οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων αφού  μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους εργαζόμενους η συμμετοχή των υπαλλήλων στις συλλογικές διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος συνεισφέρει στη δημιουργία ενός τείχους προστασίας απέναντι στην ισοπεδωτική κυβερνητική πολιτική.

Με τα Μνημόνια 1 και 2 και τους εφαρμοστικούς τους νόμους μας γύρισαν στον εργασιακό μεσαίωνα και θα μας πάνε ακόμα παραπίσω αν εμείς οι ίδιοι συνεχίσουμε να καθόμαστε απαθείς μπροστά στην ολοκληρωτική μας εξόντωση που έρχεται με πολύ μεγάλα άλματα.

Αν εμείς οι ίδιοι συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ανθρώπους ακατάλληλους στις ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος που πράττουν με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον ή το συμφέρον της παράταξής τους, λειτουργώντας ως φερέφωνα των κυβερνώντων, αν συνεχίσουμε  να υποκύπτουμε στους ωμούς εκβιασμούς και στα εκφοβιστικά ψευτοδιλήμματα που συνεχώς μας βάζουν και έχουν για στόχο την τρομοκράτηση μας, αν ακούμε τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης, τους δήθεν αντιμνημονιακούς πολιτικούς αλλά και τους συμβιβασμένους με την εργοδοσία συνδικαλιστές που μας εφησυχάζουν και  μας παραπλανούν με προσωπικές επιθέσεις, εικονικές συμμαχίες, μοναδικές σωτηρίες, επικοινωνιακές κορώνες και στημένους αγώνες.

Η υποψηφιότητά μας επιβλήθηκε μέσα από τις ανάγκες που  το νέο καθεστώς επιβάλλει, την ανάγκη για αντίσταση, αγώνα, ανατροπή και πραγματική δικαίωση. Δημιουργήθηκε όχι να διασπάσει, όπως συμφεροντολογικά τον παρουσιάζει η πλειοψηφία του Σωματείου ψάχνοντας άλλοθι στην απραξία και απροθυμία τους για αγώνα , αλλά για να ενώσει.
Να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις των μελών του, που βλέπουν ένα Σωματείο που ενώ θάπρεπε να είναι δυναμικό και διεκδικητικό, να τελματώνει κάτω από τις επιθυμίες και τις πολιτικές μιας ¨πλαστής» πλέον πλειοψηφίας απαξιώνοντας πλήρως εργαζόμενους και  υπηρεσίες .

Η ψήφος μας πρέπει να έχει ουσία, καταδικάζοντας τον εργοδοτικό συνδικαλισμό και την ευνοιοκρατία που επικρατεί στις τάξεις του, επιλέγοντας τους καταλληλότερους για αντιπροσώπους μας στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, αυτούς που δεν ενδίδουν σε προσωπικές ματαιοδοξίες, σε μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, εκδουλεύσεις και εξυπηρετήσεις.

Με την ψήφο μας να δυναμώσει η φωνή μας, εκλέγοντας αυτούς που έχουν δείξει πραγματικά ότι είναι με τον εργαζόμενο υπερασπίζοντας το δίκιο του και όχι αυτούς που πατάνε σε δυο βάρκες, αλλά εκείνους που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή  προσφοράς έργου και αγώνα, όχι επικοινωνιακά αλλά γιατί τους το επιβάλει η συνείδηση  και η ακεραιότητά τους.

Οι πολιτικές που ασκούν ανηλεώς σε βάρος μας πρέπει να μας ενώσουν και να μας συσπειρώσουν όλους σε μια πλευρά, αφήνοντας πίσω λάθη και παραλήψεις.


Ακολουθώντας το μοναδικό δρόμο που προστάζει ο καιρός,

τον ΔΡΟΜΟ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ - του ΑΓΩΝΑ - της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

και της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις