Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 15 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που το τελευταίο δεκαπενθήμερο ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη δικτύωση. Είναι πιθανό να πήρατε πρωτοβουλίες, το αποτέλεσμα των οποίων θα σάς ικανοποιήσει και θα ανοίξει και πόρτες για το μέλλον. Σε αυτό το τελευταίο βοηθούν και κάποιοι κοντινοί σας.

Κριός

Η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει τις δυο περίπου τελευταίες εβδομάδες ευνοϊκές εξελίξεις στα επαγγελματικά, που κυρίως έχουν να κάνουν με το κλείσιμο ζητημάτων που εκκρεμούσαν, ή με την επιτυχία σε στόχους που είχε αργήσει να έρθει. Άτομα με επιρροή βοηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Ταύρος

Το πολύ ωραίο τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, σάς ευνοεί άμεσα, ανανεώνει τις δυνάμεις σας, προσφέρει ζωτικότητα, αποφασιστικότητα, δύναμη, άφθονο ερωτισμό, δημιουργικότητα και επιρροή. Θα νιώθετε αυτή την επίδραση εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, ενώ είναι πιθανές και επιτυχίες σε θέματα σπουδών ή νομικών.

Δίδυμοι

Είναι απ’ τον Ιανουάριο που η ανάδρομη πορεία του Άρη έχει φέρει καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, ή μπορεί να πρέπει να λύσετε παλιότερα σχετικά ζητήματα. Τώρα που κορυφώνεται το θετικό τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, βοηθιέστε στην επίλυση αυτή, ενώ είναι πιθανό να δεχθείτε και οικονομική στήριξη αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα προσφέρει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες τις δυο τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο σύντροφος, ορισμένοι συνεργάτες ή καλοί φίλοι, σάς βοηθούν με κάποιο τρόπο. Βοήθεια πιθανή και από συγγενείς. Η όψη αυτή κορυφώνεται σήμερα, ενώ ανανεώνει και βαθαίνει την επικοινωνία στις σχέσεις.

Λέων

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που ευνοεί οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου. Φαίνεται ότι οι διεκδικήσεις και οι πρωτοβουλίες σας πιάνουν τόπο, ενώ το ένστικτό σας σάς ωθεί σε καίριες κινήσεις που θα φέρουν κέρδη αργά ή γρήγορα.

Παρθένος

Ο δυναμικός Άρης απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει μια θετική γωνία με τον Πλούτωνα, μια επιρροή που εδώ και δυο εβδομάδες περίπου προσφέρει ανανέωση, ενδυνάμωση, βαθιά δημιουργικότητα κι ερωτισμό, ενώ άτομα εξουσίας και η μοίρα βοηθούν την εκπλήρωση επιθυμιών. Κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα αποφέρουν καρπούς.

Ζυγός

Η κορύφωση σήμερα της θετικής γωνίας Άρη-Πλούτωνα, σάς βοηθά να προχωρήσετε προς το δυναμικό λύσιμο ζητημάτων που σάς απασχολούν καιρό. Είναι μια επιρροή που λειτουργεί εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, ενώ συνολικά μέχρι τον Ιούλιο βρίσκεστε σε μια περίοδο που κλείνετε κύκλους, σε θέματα οικονομικά, σπιτιού κλπ.

Σκορπιός

Οι πολλές και ευεργετικές όψεις που κορυφώνονται σήμερα και σχηματίζουν ένα ωραίο μεγάλο τρίγωνο στον ουρανό, ευνοούν ιδιαίτερα τις σχέσεις σας: νέοι έρωτες, απόφαση γάμου ή ευτυχία στο δεσμό και αρκετή κοινωνικότητα. Εύνοια επίσης σε συνεργασίες. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες βοηθούν τα σχέδιά σας. Εκπλήρωση στόχων.

Τοξότης

Σημαντική βοήθεια σε οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα προσφέρει η θετική όψη Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Είναι πιθανό το τελευταίο δεκαπενθήμερο περίπου να κάνατε καίριες κινήσεις που θα αποδειχθούν καρποφόρες. Μην φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες, όχι τόσο για νέα ξεκινήματα προς το παρόν, αλλά για επίλυση θεμάτων.

Υδροχόος

Η θετική γωνία Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου να σάς έχει προσφέρει οικονομική στήριξη, πιθανόν από κει που δεν το περιμένατε. Θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, εφοριακά, ασφαλειών, κληρονομικά κλπ. Καλά πάνε και τα οικονομικά του συντρόφου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being