Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σαμαράς: Τα κόμματα της Αριστεράς υποθάλπτουν τους κουκουλοφόρους

Σαμαράς: Τα κόμματα της Αριστεράς υποθάλ...

Επίθεση και στο ΠΑΣΟΚ, απέρριψε την προοπτική συγκυβέρνησης

«Όχι στη συγκυβέρνηση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορώ να κυβερνήσω με τα χέρια δεμένα σε έναν ετοιμόρροπο κυβερνητικό συνασπισμό». «Το ΠΑΣΟΚ θέλει να συγκυβερνήσει, για να σώσει τον εαυτό του» τόνισε ο κ. Σαμαράς και συνεχίζοντας τόνισε ότι «εγώ θέλω να σώσω τη χώρα».

«Δεν έγιναν ποτέ αλλαγές από εύθραυστες κυβερνήσεις συνεργασίας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχιζε λέγοντας ότι οι «μεγάλες αλλαγές σε όλες τις χώρες, έγιναν με ισχυρές κυβερνήσεις συνεργασίας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «θέλουμε εθνική συνεννόηση και την επιδιώκουμε. Όμως άλλο πράγμα η εθνική συνεννόηση με όλους και άλλο η συγκυβέρνηση. Κάποιος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις σταθμίζοντας τις αποφάσεις και όχι μέσω μικροκομματικών συμβιβασμών».

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι διέσυρε τη χώρα στην Ευρώπη και πρόσθεσε ότι «όλοι οι επίδοξοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ στήριξαν όλα τα σφάλματα του κ. Παπανδρέου την προηγούμενη διετία».

Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και δεν είναι κλισέ αυτό, αλλά μια γεωστρατηγική πολιτική υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ως παράδειγμα ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε την Κύπρο και το ότι πολλά ισχυρά κράτη προσεγγίζουν το νησιώτικο κράτος για να βοηθήσουν στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Εξάλλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση προς την Αριστερά, κατηγορώντας την ότι έδιωξε τις επενδύσεις από την Ελλάδα.

Μάλιστα, κατηγόρησε τα κόμματα της αριστεράς, ότι υποθάλπτουν τους κουκολοφόρους. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις