Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Στέφανος Μάνος ζητάει απολύσεις 100.000 δημοσίων υπαλλήλων ετησίως

Ο Στέφανος Μάνος ζητάει απολύσεις 100.00...

Υπό την πρόβλεψη ότι κάθε απολυόμενος θα εισπράττει εωσότου βρει δουλειά και κατ' ανώτατο όριο τα 3 έτη, το 70% των αποδοχών του

Την απομάκρυνση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων ετησίως υπό την πρόβλεψη ότι κάθε απολυόμενος θα εισπράττει εωσότου βρει δουλειά και κατ' ανώτατο όριο τα 3 έτη, το 70% των αποδοχών του, προτείνει ο Στέφανος Μάνος που θεωρεί μη ρεαλιστική την εκτίμηση ότι το χρέος στο 120% του ΑΕΠ είναι βιώσιμο. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣΗΣ» σημείωσε ότι «το 120% το λένε για να μην δηλώσουν ότι το 120% είναι μη βιώσιμο, οπότε θα πάρει μπάλα την Ιταλία. Είναι σαχλαμάρες. Το χρέος για να είναι βιώσιμο πρέπει να κατέβει κάτω από το 100%, να είναι στο 90% περίπου, όσο μπορούμε πιο γρήγορα».

Δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται τους κυβερνώντες και πρότεινε «να πουλήσουμε περιουσιακά στοιχεία που "κάθονται".Θα μπορούσαμε από το 120% να πάμε στο 90%, εκποιώντας μαζικά περιουσία, που "κάθεται" και δεν μας προσφέρει τίποτα και δεύτερον, να πάμε σε περιορισμό του αριθμού των αμοιβομένων από το δημόσιο».

Ο Στέφανος Μάνος πρότεινε να αποχωρούν 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και πρόσθεσε ότι «για να απαλυνθεί η μετάβαση από τον δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, για 3 χρόνια αυτός που θα φύγει να λαμβάνει το 70% των τακτικών του αποδοχών, ώσπου να βρει κάτι άλλο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις