Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Οι «Εφιάλτες» μας πλέον είναι… 199!

Οι «Εφιάλτες» μας πλέον είναι… 199!

Τελικά αποδείχθηκαν «τζάμπα» μάγκες

Όταν έγραφα την περασμένη εβδομάδα, πριν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό, για «τζάμπα μάγκες», ήμουν βέβαιος ότι δεν θα πέσω έξω. Όχι φυσικά επειδή διαθέτω μαντικές ικανότητας, αλλά επειδή γνώριζα ότι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, περί σκληρών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά… πυροτεχνήματα.

Πυροτεχνήματα για φτηνή κατανάλωση και πρόσκαιρες εντυπώσεις στο δρόμο προς τις επικείμενες εκλογές. Έτσι λοιπόν, μετά από εκείνη την συμφωνία, φθάσαμε στην χθεσινή «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου», τη νύχτα της σφαγής των Ελλήνων.

Μετά από απειλές, απίστευτη προπαγάνδα και εκβιαστικά διλήμματα περί Δραχμής, χρεοκοπίας και… χάους, τελικά οι 199 σύγχρονοι «Εφιάλτες» ψήφισαν το επαίσχυντο νέο μνημόνιο. Ψήφισαν σηκώνοντας το χεράκι τους, σαν καλά παιδιά μέσα στην τάξη.

Δεν άκουσαν τη φωνή εκατομμυρίων Ελλήνων που διαφωνούσαν. Δεν άκουσαν ούτε τη φωνή δύο σεβάσμιων γερόντων, του Μανώλη Γλέζου και του Μίκη Θεοδωράκη, που τους καλούσαν να μην ολοκληρώσουν το έγκλημα που είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια. Οι 199 Εφιάλτες έκαναν αυτό που τους υπαγόρευε το κομματικό τους καθήκον.

Η επιλογή τους αυτή θα τους ακολουθεί στο εξής… γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη όμως κανένας! Μετά από όσα έκαναν το βράδυ της Κυριακής μην τους παραξενέψει, από εδώ και πέρα, τίποτα.

Οι αντιδράσεις, οι όποιες αντιδράσεις, του αγανακτισμένου κόσμου θα είναι, απόλυτα δικαιολογημένες. Και μην ξεχνάτε… μέσα στην άνοιξη θα έχουμε εκλογές.

Πώς θα κατεβείτε στο λαό να του ζητήσετε να σας ξαναψηφίσει; Πόσο θράσος άραγε θα χρειαστεί για να το κάνετε; Ίσως περισσότερο από αυτό που είχατε την Κυριακή το βράδυ!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut