Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας ανάψουμε το φωτεινό πρόσωπο της πόλης και να σβήσουμε της ασχήμιες

Ας ανάψουμε το φωτεινό πρόσωπο της πόλης...

Του Οδυσσέα Ξεριζωτή Ενεργού – Άνεργου

Δυστυχώς άλλη μια αδιαφορία της καθημερινότητας στην πόλη μας παρόλο δουλεύουν και εισέρχονται τόσος κόσμος στο δημαρχείο Πατρών κανένας δεν κοιτά. Πάνω από έξι μήνες το αριστερό φανάρι της κεντρικής εισόδου η λάμπα είναι καμένη , κανένας δεν ενδιαφέρεται ;

Όχι μονό νερά μπάζει η οροφή του μεγάρου αλλά στο τέλος με τόσες διαρροές αδιαφορίας θα κατάρρευση .

Πιο κάτω στην δημοτική βιβλιοθήκη παρόλο τόσος ντόρος για καταστραμμένα και εγκαταλειμμένα βρόμικα βιβλία από τα περιστέρια , σήμερα το σπασμένα τζάμια ακόμα και μπαλωμένα με εφημερίδα , δεν τα βλέπει κανένας ;

Στην άλλη άκρη της Μαιζωνος στο παλαιό Αρσάκειο όπου στεγάζεται το κεντρικό διαμέρισμα του δήμου, κλάρες από τους τεραστίους φοίνικες εγκαταλειμμένους στην είσοδο όπου περνά καθημερινά εκατοντάδες άτομα για την έκθεση αποκριάτικων στόλων.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων εγκαταλειμμένο σκισμένο πανό του δήμου , εδώ σε ποιον να κόψη πρόστιμο για ρύπανση ; Πιο περά δυο διαλυμένοι κάδοι κοντά στον πεζόδρομο της Αγίου Νικόλαου και Αγίου Ανδρέου ας τα αποσύρουμε .

Ας μην μας πιάνει η κατάθλιψη και αδιαφορία στην πόλη που κατοικούμε και διαβαίνουμε, για άλλη μια φορά όλοι έχουμε μερίδιο εύθηνης .

Σκοπός αναφοράς δεν είναι να καταγγείλω αλλά να επισημάνω μερικά από τα στραβά και ανάποδα σε σημεία βιτρίνας στην πόλη που κατοικούμαι .

Ας ανάψουμε το φωτεινό πρόσωπο της πόλης και να σβήσουμε της ασχήμιες.

Φροντίζουμε , ομορφαίνουμε την καθημερινότητα μας .

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις