Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 9 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 9 Φεβρουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 9 Φεβρουαρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 9, 18, ή 27 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 9, 18, ή 27  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9. ( 9,18,27). Είσαι ανοιχτόμυαλος, ανεκτικός, γενναιόδωρος, ευαίσθητος, δημιουργικός, και έχεις μία μοναδική προσέγγιση ή λύση στα προβλήματα. Με τον ανθρωπιστικό και φιλάνθρωπο χαρακτήρα σου, έχεις έντονη την επιθυμία να βελτιώσεις τον κόσμο.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 9 Φεβρουαρίου: Έχεις ανθρωπιστικές τάσεις. Αυτός είναι ο αριθμός του ονειροπόλου με τη συμπονετική καρδιά και την ανοικτή σκέψη. Είσαι ιδεαλιστής και εμπνέεις τους άλλους. Αλλά μπορεί να γίνεις και λίγο δραματικός.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 9 Φεβρουαρίου) Τη νέα χρονιά θα νιώσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Η ανάγκη σου για απομόνωση και περισυλλογή θα είναι μεγάλη. Θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό, μία ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις κάποιες από τις απόψεις που έχεις για τη ζωή!

Τη νέα χρονιά θα σκεφτείς για ποιο λόγο μπορεί να έχουν προκύψει κάποια άτυχα συμβάντα στη ζωή σου, θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα μαθήματα που πήρες από τα διάφορα «ευτράπελα» που σου έτυχαν τα περασμένα έτη και πράγματι θα καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερη σοφία και ωριμότητα!

Μέσα στη νέα χρονιά μπορεί να θελήσεις να επεκτείνεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου, έτσι είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο ή ακόμα τώρα μπορεί να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές που είχες αφήσει στη μέση!

Γενικότερα θα σου βγαίνει έντονη η επιθυμία για πνευματική αναζήτηση, θα θέλεις να πάρεις απαντήσεις σε πολύ βασικά ερωτήματα που έχεις για τη ζωή, τις σχέσεις, την εξέλιξη, ενώ η ενασχόλησή σου με την πνευματικότητα, είναι πολύ πιθανή!

Το ένστικτό σου θα είναι πολύ ισχυρό, σε όλη την διάρκεια του έτους και θα σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Να ακούς λοιπόν την εσωτερική σου φωνή, που θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για τα ζητήματα που σε απασχολούν! Έτος που ευνοεί τους κρυφούς δεσμούς, τις μυστικές για κάποιο λόγο "απαγορευμένες σχέσεις".

Για όλη τη διάρκεια της επίδρασής του, αυτοί οι δεσμοί θα πρέπει να μείνουν κρυμμένοι. Αν ανακαλυφθούν, θα καταλήξουν σε συμφορά. Την επόμενη θα είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν τα εμπόδια που τους φράσσουν το δρόμο. Μέσα στο νέο έτος, θα καταφέρεις να διευθετήσεις νομικά, γραφειοκρατικά ή και κληρονομικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα!  Παράλληλα μία ανανέωση στην εμφάνισή σου, απώλεια βάρους ή η διακοπή του καπνίσματος και η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή, είναι μέσα στο ετήσιο πρόγραμμά σου! Κάποιες ευκαιρίες που έχασες μέσα από τα χέρια σου το 2011, θα επανέλθουν και πάλι στη ζωή σου και τώρα θα πρέπει να τις αρπάξεις!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Φεβρουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 9   Φεβρουαρίου) Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου. Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος. Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω. Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια, να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.

Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις, ένα τέλος σε εκκρεμότητες, να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα. Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα, έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ, αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες. Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι. Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.

Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη. Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είναι εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σε έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή. Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.
Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.
Μην είσαι εγωιστής.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία