Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπανδρέου: Αποσύρει την πρόταση για δυαρχία, ανακοινώνει αποφάσεις

Παπανδρέου: Αποσύρει την πρόταση για δυα...

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και πριν από τις εκλογές, αναμένεται να εισηγηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ φέρεται έτοιμος να αποσύρει την πρότασή του για διαρχία. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα προτείνει η εκλογή νέου προέδρου να γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, πιθανότατα στις 11 Μαρτίου.

Άμεση και καθαρή λύση στο θέμα της ηγεσίας ζητούν 20 βουλευτές, με επιστολή τους προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, που συνέρχεται το Σαββατοκύριακο.

Εν τω μεταξύ, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος ανακοίνωσε ο πρώην υπουργός, Στέφανος Τζουμάκας. Μεταξύ άλλων ο κ. Τζουμάκας ανέφερε ότι η χώρα δεν χρειάζεται «μονοφωνία», ούτε «μονόδρομους», καθώς αυτά απαξιώνουν την πολιτική, τη δημοκρατία και τους Έλληνες πολίτες και πρόσθεσε ότι ο ίδιος στάθηκε πάντα «απέναντι σε εκφυλιστικά φαινόμενα, τόσο στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, όσο και στις κοινωνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις, καθώς και απέναντι σε παρασιτικές δραστηριότητες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις