Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 21 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 21 Ιανουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 21 Ιανουαρίου  και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 ή 30  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 21 (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 ή 30 οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους).

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 21. (3, 12, 21, 30). Διακρίνεσαι  για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους. Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι «μεταδοτικές» και έχεις  ευλογηθεί με μία παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 21 Ιανουαρίου: Είσαι φιλικός, γεμάτος ενθουσιασμό και επιδιώκεις την ατομικότητα. Σε χαρακτηρίζει δημιουργικότητα, είσαι ευσυγκίνητος, κοινωνικός, στοργικός.

 

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 21 Ιανουαρίου) Έτος συγκομιδής. Το έτος των ανταμοιβών, για όλες τις προσπάθειες που έκανες τα τελευταία χρόνια. Το τέλος, η κατάληξη του εννεαετούς κύκλου. Η περίοδος που θα θερίσεις τους καρπούς  από τους σπόρους που φύτεψες πριν 9 χρόνια. Το τέλος του κύκλου. Πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα να φύγουν από τη ζωή σου, να τελειώσεις εκκρεμείς υποθέσεις και να ονειρευτείς τα επόμενα  9 χρόνια.  Είναι η ώρα να κάνεις καινούργια οράματα, να ονειρευτείς και να φανταστείς ξανά, πώς θέλεις να προχωρήσει η ζωή σου, να αφήσεις κάποια πράγματα να ολοκληρωθούν και να περιμένεις, γιατί το ξεκίνημα θα έλθει την επόμενη χρονιά. Με έντονες συναισθηματικές εμπειρίες, γιατί απαγκιστρώνεσαι από το παλιό, ώστε να έρθει το καινούργιο.

Έτος μετασχηματισμού. Ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής σου ιστορίας θεραπεύεται ή απελευθερώνεται. Παράλληλα έρχεται κάποιο τέλος.
Καλή οικονομικά. Έτος που θα συγχωρήσεις και θα ξεχάσεις. Χρησιμοποίησε την διαίσθηση για να ολοκληρώσεις και να περατώσεις καταστάσεις και εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα. Διάστημα κατάλληλο, για να συνδυάζεις και να ολοκληρώσεις ,και αν χάσεις την ευκαιρία αυτή να δώσεις τέλος σε κάποια πράγματα, οι ημιτελείς καταστάσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν συγκαλυμμένες. Θα περιμένουν να τις αντιμετωπίσεις μετά από 9 χρόνια. Το έτος ευνοεί τις γνωριμίες που γίνονται σε ταξίδια.

Θεώρησε πως το τέλος του κύκλου που έχεις φέτος, συνεπάγεται έναν απολογισμό του τι έχει γίνει και την προετοιμασία του τι πρόκειται να γίνει. Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο. Κρίνε κάθε πράγμα και κάθε άτομο με φρόνηση και μέτρο.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Ιανουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 21 Ιανουαρίου) Μήνας αρχής. Ξεκινάς νέα εγχειρήματα, παίρνεις τον έλεγχο και βάζεις τα πράγματα στη  θέση τους. Μήνας που ορίζεις τους στόχους και τις προθέσεις σου. Πάρε εσύ ο ίδιος την πρωτοβουλία. Έλα σε επαφή με τα άτομα που σε χρειάζονται, τηλεφώνησε και γενικά να προτιμήσεις σε κάθε περίπτωση την απευθείας επικοινωνία. Περίμενε καινούργιες προτάσεις για δουλειές ,και μελέτησε προσεκτικά κάθε προσφορά. Να είσαι δυναμικός, θετικός λογικός. Είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσεις νέες τακτικές και νέες ιδέες, αλλά πριν αρχίσεις τις ενέργειες βεβαιώσου καλά για το τι κάνεις. Αυτό το μήνα είναι εύκολο να νιώσεις την τάση για μιαν  επιμονή ανόητη  κι αδικαιολόγητη .Πρέπει να την αντικαταστήσεις με κρίσεις δίκαιες και προσεκτικές. Επίσης πρέπει να καταπολεμήσεις την τάση να αντικρούεις τις γνώμες των άλλων από ιδιομορφία καθώς και την αναισθησία, την αδιαφορία, την αποθάρρυνση, στάσεις που δεν βρίσκονται σε αρμονία με τις επιδράσεις του προσωπικού  σου μήνα.

Ηρώ Ρεντζή

Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία