Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάγκαλος: Σε περίπτωση διαρχίας ο ένας θα κοιτάξει να... φάει τον άλλο

Πάγκαλος: Σε περίπτωση διαρχίας ο ένας θ...

Τι δήλωσε σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Την συνυπευθυνότητα όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική που ακολουθήθηκε εδώ και δυο χρόνια, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφέρθηκε σε τρεις αρχές που τήρησε αφ' ότου ο Γιώργος Παπανδρέου εγκατέλειψε την κυβέρνηση.

«Πρώτον, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επέλεξα να μην μιλήσω για τα εσωκομματικά. Η δεύτερη πεποίθησή μου ήταν ότι δεν θα έπρεπε να λιθοβοληθεί ο Γ.Παπανδρέου και να μην αναζητήσουν ένα εξιλαστήριο θύμα για τις δυσκολίες που έχουμε αυτήν την στιγμή με την κοινωνία. Και τρίτον, να παίρνουμε πολιτικές που επιλέξαμε, είτε γιατί μας επιβλήθηκαν, είτε γιατί εμείς κάναμε ορισμένες επιλογές και να λέμε ότι "ξέρετε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε σελίδα, το ΠΑΣΟΚ είναι καινούριο κίνημα το οποίο θα ικανοποιήσει όλες και όλους και για όλα φταίει ο Παπανδρέου". Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι και θεωρώ ότι αυτή η πολιτική ήταν η μόνη δυνατή στην κατάσταση που βρέθηκε η χώρα», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.

Αναφορικά με το θέμα της πρότασης Παπανδρέου για διαρχία στο ΠΑΣΟΚ, σχολίασε ότι «αν ήμουν Λουξεμβούργιος, Βέλγος ή Γερμανός θα έβλεπα με συμπάθεια τη διαρχία, αλλά στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα δεν γίνονται, καθώς ο ένας θα κοιτάξει να «φάει» τον άλλον, να επιβληθεί και να μείνει μόνος», ενώ συμπλήρωσε ότι προτιμά μία καθαρή λύση.

Ξεκαθάρισε ότι προτιμά μια πιο καθαρή λύση και ζήτησε να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και να εκλέξει τον αρχηγό της, ο οποίος –αν θέλει- μπορεί να πάει στο Συνέδριο του κόμματος και να διεκδικήσει και την προεδρία του Κινήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις