Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Κανονικά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα μαθητικά δρομολόγια

Αιτωλοακαρνανία: Κανονικά από τη Δευτέρα...

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε να παραταθούν οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ των Περιφερειών και των μεταφορέων

Κανονικά θα εκτελεστούν από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα μαθητικά δρομολόγια στους δήμους της Αιτ/νίας βεβαιώνει το ΚΤΕΛ συμφωνώντας με την δίμηνη παράταση που έδωσε πρόσφατα ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρης Κουκουλόπουλος. Παράλληλα το ΚΤΕΛ Αιτ/νίας προσδοκά ότι στο ίδιο διάστημα θα αποπληρωθούν και οι οφειλές του.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε να παραταθούν οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ των Περιφερειών και των μεταφορέων, για τη συνέχιση της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους.

Η εξέλιξη αυτή δίνει ανάσα στους Δήμους, οι οποίοι, αν και ανέλαβαν το έργο της μεταφοράς των μαθητών από 1 Ιανουαρίου, δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της ανάθεσης, εξαιτίας των χρονοβόρων διαδικασιών.

Αρκετοί βέβαια υποστηρίζουν ότι η καλύτερη δυνατή λύση, θα ήταν να παραμείνει η συγκεκριμένη αρμοδιότητα στις Περιφέρειες, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς, πάντως όσο αναφορά το δήμο Αγρινίου είχε προχώρησε στις προβλεπόμενες διαδικασίες και τις είχε ολοκληρώσει.

Σε λίγες ημέρες πάντως θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι, να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου, διαμέσου της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, να τους ανατεθούν τα εναπομείναντα δρομολόγια, ώστε από 1 Μαρτίου, οι μεταφορές των μαθητών, να εκτελούνται με ευθύνη των Δήμων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις