Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Σταμάτησαν οι παράνομες αμμοληψίες στον Πείρο

«Λαϊκή Συσπείρωση»: Σταμάτησαν οι παράνο...

Τι καταγγέλλει η δημοτική παράταξη με ανακοίνωσή της

Με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και των κατοίκων του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερυμάνθου, σταμάτησαν οι παράνομες εργασίες  αμμοληψίας στο ποτάμι του Πείρου. Με αφορμή την αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή του ΠΑΣΟΚ που κορυφώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των  παράνομων αμμοληψιών από μέρους εργολάβων, με την προτροπή και την συμμετοχή του Δήμου, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δηλώνει ότι:

Τα δάση, τα βουνά και τα ποτάμια μας πρέπει να είναι λαϊκή περιουσία και να τα διαχειρίζεται ενιαίος δημόσιος φορέας και να τα διαχειρίζεται με αποκλειστική ευθύνη του κράτους, και όχι να είναι αντικείμενο κερδοσκοπίας με την συμμετοχή του Δήμου.

Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να καταστρέφονται οι κοίτες των ποταμών για να κερδίζουν οι εργολάβοι. Η τακτική της Δημοτικής Αρχής του Ερυμάνθου που συμμετέχει και οργανώνει την παράνομη αμμοληψία μοιράζοντάς την με τους εργολάβους είναι καταστροφική και μας βρίσκει διαμετρικά αντίθετους.

Είναι φανερό ότι η Δημοτική Αρχή μαζί με την παράταξη Γκοσιμήδα (δεύτερη παράταξη του ΠΑΣΟΚ) κάνει πράξη  όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφίσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για το ξεπούλημα της γης και των δασών στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Είναι επικίνδυνη και βαθιά αντιλαϊκή η αντίληψη που καλλιεργεί  ότι εξασφαλίζει έσοδα για τον Δήμο με την ανάπτυξη τέτοιων δραστηριοτήτων.

Αντί να διεκδικεί από το κράτος χρήματα για τις ανάγκες του Δήμου, φορτώνει στις πλάτες των εργαζομένων και των αγροτών όλα τα βάρη εφαρμόζοντας τον «Καλλικράτη». Στην πραγματικότητα μόνο τα συμφέροντα των εργολάβων υπηρετεί.

Η Δημοτική Αρχή βγάζει λάδι την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και  την ΕΕ. Γίνονται ένα στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων. Αντί να καταγγέλλουν στο λαό του Δήμου μας τα χαράτσια (ύστερα από πίεση έβγαλαν ένα ψήφισμα κοροϊδίας), την αύξηση των αγροτικών εφοδίων, την μείωση της τιμής των προϊόντων σε όφελος των μεγαλεμπόρων-εργολάβων, την μείωση των συντάξεων κλπ, κυρίαρχο μέλημα είναι η σύναψη δανείου για την αποπληρωμή παλιού (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!).

Είναι της λογικής των κυβερνήσεων που λεηλάτησαν τον πλούτο της χώρας μας, εξαθλίωσαν, εξαθλιώνουν και θα εξαθλιώσουν και άλλο την ζωή μας. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις