Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευχές Γ. Δρακούλη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Ευχές  Γ. Δρακούλη για τα  Χριστούγεννα ...

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαίας τονίζει ότι «μπορούμε και θα τα καταφέρουμε»

«Με την ελπίδα σύμμαχο οι Έλληνες μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαίας Γ. Δρακούλης. Σε μήνυμά του ο πρόεδρος των νεολαίων της ΝΔ αναφέρει:

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους υγεία, αγάπη, ευτυχία, δύναμη και υπομονή.

Η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη περίοδο σε όλα τα επίπεδα, εμείς όμως οφείλουμε να βρούμε την χαμένη ελπίδα και να ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες με θάρρος. Με την ελπίδα σύμμαχο οι Έλληνες μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι η κρίση δεν άγγιξε τις καρδιές μας και ότι μας έκανε καλύτερους ανθρώπους!

Η γέννηση του Χριστού ας είναι προμήνυμα για μια νέα και όμορφη  χρονιά που θα «γεννήσει» με την σειρά της το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Το 2012 ας είναι μια χρονιά αντίστροφη της σημερινής ζοφερής κατάστασης, μια χρονιά που το φώς θα «απλωθεί» πάνω από το σκοτάδι των δυσμενών συνθηκών για την χώρα μας. Μια νέα χρονιά που μαζί της θα φέρει την ελπίδα στις καρδίες όλων μας για μια ζωή ανθρώπινη!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις