Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αχαΐα: Πρωτιά Γιώργου Κοτοπούλη στις εκλογές των ιδιοκτητών εστίασης

Αχαΐα: Πρωτιά Γιώργου Κοτοπούλη στις εκλ...

Ο επιχειρηματίας καλεί τους συναδέλφους του να συσπειρωθούν γύρω από το σύλλογο

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης είναι ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής του Νομού Αχαΐας. Η παράταξή του «Πάτρα Ενωμένη» πήρε 6 έδρες, στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ενώ την τελευταία έδρα κατέλαβε η παράταξη "Αγωνιστική Συσπείρωση" του κ. Αλέξη Λώλου.

Στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν κατά σειράν και οι κκ. Γιάννης Σταυρόπουλος, Ανδρέας Πλιάτσικας, Δημήτρης Νικολόπουλος, Ζώης Τζούδας και Βασίλης Πράπας.

Ο Γιώργος Κοτοπούλης, μιλώντας στο thebest.gr, κάλεσε τους συναδέλφους του να συσπειρωθούν γύρω από το Σύλλογο, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν την κρίση.

«Πρέπει όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε το Σύλλογο και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη λαίλαπα και να επιβιώσουμε μέσα στην κρίση. Ο κλάδος μας έχει χτυπηθεί άγρια από την ύφεση που μαστίζει την αγορά και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε επιτυχημένο αυτόν που είναι σε θέση να πληρώσει τα έξοδά του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κοτοπούλης.

Να σημειωθεί ότι η παράταξη Κοτοπούλη δεν υποστηρίχθηκε από κάποιο μηχανισμό, κομματική ή άλλο και κατά συνέπεια, το σαρωτικό αποτέλεσμα των εκλογών, αποτελεί προσωπική επιτυχία του επιχειρηματία.

Μάλιστα, η νίκη Κοτοπούλη έχει καλλιεργήσει αυξημένες ελπίδες στους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι αναμένουν πολλά από τη νέα διοίκηση του συλλόγου τους, "ποντάροντας" στη γνώση, την εμπειρία και την ευφυία του νέου τους προέδρου.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη, όπου θα συγκροτηθεί σε Σώμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά