Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πιθανότατα τ...

Τον Κ. Παπούλια ενημέρωσε ο πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος εμφανίζεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έπειτα από τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο, ζητώντας καθαρές σχέσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά αναλαμβάνοντας παράλληλα και πρωτοβουλίες, όπως, εάν απαιτηθεί, η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία για τις διακοπές των Χριστουγέννων) επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις πολιτικές εξελίξεις, την πρόθεσή του να συναντήσει τους πολιτικούς αρχηγούς και για τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου κυρίως για τις περικοπές στις επικουρικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Προεδρία της Δημοκρατίας οι κκ. Παπούλιας και Παπαδήμος συμφώνησαν να επικοινωνήσουν και πάλι τηλεφωνικώς μετά τη συνάντηση που θα υπάρξει το απόγευμα της Παρασκευής του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά.

Ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα υπάρξουν από τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς θα αποφασισθεί (με εισήγηση του Πρωθυπουργού) η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να δρομολογηθούν καθαρές λύσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις