Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κάθετη αντίθεση Θανάση Παπαδόπουλου για την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Κάθετη αντίθεση Θανάση Παπαδόπουλου για ...

"Οι πολίτες ασφυκτιούν και δεν αντέχουν"

Tην κάθετη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο αύξησης στα τιμολόγια της ΔΕΗ εκφράζει ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, με ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Ο κ. Παπαδόπουλος, δήλωσε πως «είναι αδιανόητη οποιαδήποτε αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας. Οι πολίτες ασφυκτιούν και δεν αντέχουν να πληρώσουν τους υφιστάμενους λογαριασμούς της ΔΕΗ, πόσο μάλλον, αν οι τιμές κατανάλωσης του ρεύματος αυξηθούν.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και η διοίκηση της ΔΕΗ θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη λύση για την κάλυψη των χρεών της Επιχείρησης, όπως η μείωση των δαπανών της, ώστε να μην επιβαρυνθούν τα νοικοκυριά.

Ο Υπουργός και η κυβέρνηση θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των πολιτών, οι οποίοι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ακόμη και στα πιο απαραίτητα.

Η απόφαση για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ είναι καθαρά πολιτική, γι’ αυτό ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέψει να συντελεστεί ένα νέο ηλεκτροσόκ στους πολίτες.  Άλλωστε η Επιχείρηση ήδη έχει χάσει πολλά έσοδα, εξαιτίας της αδυναμίας των πολιτών να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, συνεπώς οποιαδήποτε αύξηση θα είχε ακόμη μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά της».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις