Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βγήκε ο Γκλέτσος από το νοσοκομείο- "Είχα ένα καρδιακό επεισόδιο" είπε

Βγήκε  ο Γκλέτσος από το νοσοκομείο- &qu...

Aισθανόταν καλύτερα και ζήτησε να υπογράψει για να βγει

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr μετά τον Ευάγγελο Κυριακίδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγο πριν τις 21:00΄ το βράδυ, αφού αισθανόταν καλύτερα και ζήτησε να υπογράψει για να βγει.

Βγαίνοντας ο Γκλέτσος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση εξερχόμενος από το νοσοκομείο για τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στη Στυλίδα, με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Στυλίδας και υπεύθυνο της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελο Κυριακίδη.

Και από τις δύο πλευρές έχουν κατατεθεί μηνύσεις και θα οριστεί δικάσιμος, αφού σύμφωνα με την εισαγγελία δεν υπάρχει θέμα αυτοφώρου.

O Δήμαρχος μίλησε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο στο newsit.gr για την κατάσταση της υγείας του και είπε: "Πέρασα ένα καρδιολογικό επεισόδιο, νοσηλεύομαι αυτή τη στιγμή στην εντατική στη Λαμία. Εγώ έχω ένα μόνιμο καρδιολογικό πρόβλημα και όταν ταράζομαι και διαπληκτίζομαι πρέπει να το αντιμετωπίζω".

Για το θέμα των ναρκωτικών που τον έστειλε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε "για αυτό το θέμα θα ενημερωθείτε από τον εισαγγελέα και από τα δικαστήρια. Μέχρι να επιληφθούν οι αρχές εγώ δε θέλω να πω τίποτα. Προτού κάποια πράγματα τα αποδείξουμε δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight