Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Κάλεσμα Πατούχα για το θαλάσσιο μέτωπο

Πάτρα: Κάλεσμα Πατούχα για το θαλάσσιο μέτωπο

Ο επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» ζητά από τους δημότες να παραβρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους πατρινούς για την επανάκτηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας, απευθύνει με δήλωσή του ο επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» Χρήστος Πατούχας. Ο δημοτικός σύμβουλος ζητά από τους δημότες να παραβρεθούν στη προσεχή συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει σε χώρο της λιμενικής ζώνης με αντικείμενο την διεκδίκηση της παράκτιας ζώνης.

Η δήλωση του κ. Πατούχα έχει ως εξής:

«Την Δευτέρα 12/12/2011,στις 7 το απόγευμα, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου που βρίσκεται μέσα στον λιμενικό χώρο μεταξύ των εισόδων Αγ.Νικολάου και Γούναρη.

Η συνεδρίαση αυτή είναι συμβολική αλλά και ουσιαστική. Η πόλη διεκδικεί το πρόσωπό της στην θάλασσα, διεκδικεί την ζωή και την αναπνοή της.

Όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει να βρίσκονται εκεί!

Βρισκόμαστε στο παρά ένα, πριν την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και της παραλίας. Αν δεν κερδίσουμε τώρα η πόλη μας θα παραμείνει φυλακισμένη για τις επόμενες εκατονταετίες!

Το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με τους φορείς ,μαζί με τους δημότες,  πρέπει να κηρύξει συναγερμό!

Να καταλάβει το χώρο, να τους διώξει, να εγκαταστήσει δημοτικές υπηρεσίες εκεί, εκεί να λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο, να αποδώσει την θάλασσα και την παραλία στους Πατρινούς.

Η παράταξή μας πρωτοστατεί σε αυτόν τον αγώνα. Αποκαλύπτει την διαρκή εξαπάτηση, τον εμπαιγμό, την υποταγή στα συμφέροντα, το ξεπούλημα της δημόσιας και λαϊκής περιουσίας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να είναι την Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τους καλούμε σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις