Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ Αφγανών και οδηγού νταλίκας στην Κανελλοπουλου

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ Αφγανών και ...
Ξανάλατος Νίκος

Για να τους αποφύγει ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε με κόκκινο!

Τον τρόμο έζησαν οι οδηγοί που περίμεναν στον κόκκινο σηματοδότη της διασταύρωσης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών με την Κανελλοπουλου, όταν νταλίκα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κορνάροντας δαιμονισμένα, πέρασε σε απόσταση αναπνοής μέσα από κενό μεταξύ των αυτοκινήτων και έστριψε δεξιά στην Κανελλοπουλου. Κατά τον ελιγμό, «προσγειώθηκαν» στο οδόστρωμα πέντε με έξι Αφγανοι μετανάστες, οι οποίοι στην διαδρομή της νταλίκας επί της Εθνικής Οδού, είχαν στήσει καρτέρι μαζί με δεκάδες άλλους ομοεθνείς τους και κυνηγώντας την εν μέση… Εθνική οδό και με τα αυτοκίνητα εν κινήσει, κάποιοι κατάφεραν να ανεβούν.

Ο οδηγός για να τους αποφύγει, αρχικά άρχισε να κάνει επικινδύνους ελιγμούς με τα αυτοκίνητα που κινούντο παράλληλα να σταματούν για να αποφύγουν την σύγκρουση, ενώ έστριψε με ταχύτητα την Κανελλοπουλου παραβιάζοντας το κόκκινο, προκειμένου να μην σταματήσει και εισβάλουν στο φορτηγό και άλλοι μετανάστες.

Έτσι, κατά τον ελιγμό με την βοήθεια της φυγόκεντρης δύναμης, «άδειασε»  στο οδόστρωμα όσους είχαν ανέβει, ενώ ευτυχώς τα οχήματα που έστριβαν από την Νέα Εθνική με κατεύθυνση το Ρίο προς την Κανελλόπουλου, είχαν έγκαιρα σταματήσει, βλέποντας την τρελή κούρσα του φορτηγού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις