Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρίσιμη η κατάσταση του 6χρονου που κρεμάστηκε παίζοντας, μέσα στο σπίτι του - ΒΙΝΤΕΟ

Κρίσιμη η κατάσταση του 6χρονου που κρεμ...

Στο Παλαιό Φάληρο

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του μικρού αγοριού που κρεμάστηκε με το λουράκι του σκύλου, την ώρα που έπαιζε μέσα στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Το 6χρονο παιδί επί 35 λεπτά δεν έδινε σημεία ζωής, όμως οι διασώστες κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Σύμφωνα με τον θείο του παιδιού, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή  «Καλημέρα Ελλάδα» ο 6χρονος έπαιζε. Είχε το λουράκι του σκύλου στα χέρια, έβαλε πάνω στο κρεβάτι ένα τραπεζάκι στο οποίο ανέβηκε και στη συνέχεια φαίνεται ότι κρέμασε το λουράκι σε μια πρόκα που υπήρχε στον τοίχο. Άγνωστο πως το λουρί μπλέχτηκε στο λαιμό του παιδιού που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του και κρεμάστηκε.


Δυστυχώς η μητέρα του που βρισκόταν στην κουζίνα δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η 13χρονη αδελφή του μικρού βρισκόταν επίσης στο σπίτι, αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο.

Όταν πέρασε αρκετή ώρα και η μητέρα συνειδητοποίησε ότι δεν ακούει τον μικρό να παίζει, πήγε στο δωμάτιο και είδε το παιδί της κρεμασμένο. Η γυναίκα ευτυχώς, παρά τον πανικό της, κατέβασε το παιδί και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

 

 

 

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις