Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Την Παρασκευή κηδεύεται ο 32χρονος που μαχαιρώθηκε έξω από το Νοσοκομείο του Ρίου

Πάτρα: Την Παρασκευή κηδεύεται ο 32χρονο...

Θα ταφεί στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στη 1 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του 32χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την συμπλοκή με 64χρονο άνδρα σε σημείο πολύ κοντά στην πύλη του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, «Παναγία η Βοήθεια», το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, δράστης και θύμα, βρισκόμενοι στο χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο Ρίο, διαπληκτίστηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο 64χρονος να τραυματίσει τον 32χρονο άνδρα με μαχαίρι στο θώρακα. Ο 32χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Η κηδεία θα τελεστεί στο ναό Αγίου Ιωάννου – Αγ. Αποστόλων Ζαβλανίου και θα ακολουθήσει η ταφή στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό όπου ένας νέος άνδρας έχασε τη ζωή του έγινε κοντά στην παλιά στάση των αστικών λεωφορείων, απέναντι σχεδόν από το Νοσοκομείο του Ρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Φονικό στη μέση του δρόμου έξω από το νοσοκομείο- Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα μαχαιρώματα- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις