Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές στο ΚΕΠ της Πάτρας για το κοινωνικό μέρισμα- Δεν εξυπηρετήθηκαν όλοι οι πολίτες

Ουρές στο ΚΕΠ της Πάτρας για το κοινωνικ...

Έκλεισε στις 20:00

ΝΕΩΤΕΡΑ:

Έκλεισε στις 20:00 το ΚΕΠ στο λιμάνι της Πάτρας, όπως προβλέπεται από το ωράριο λειτουργίας του, με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες που έσπευσαν να διορθώσουν το ΑΜΚΑ του για να υποβάλουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα, να μην προλάβουν τελικά να εξυπηρετηθούν.

 

19:25 Ουρές αναμονής αυτή την ώρα έξω από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολίτη στο λιμάνι της Πάτρας, από τους δημότες που θέλουν να κάνουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα που δίνει η κυβέρνηση. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και πηγαίνουν στο ΚΕΠ είτε να κάνουν την αίτηση, είτε για να διορθώσουν το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ τους, που απαιτείται για την υποβολή της αίτησης.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thebest.gr, λογιστές ζητούν αμοιβή ύψους 15 ευρώ για την υποβολή της αίτησης, χρήματα που ορισμένοι δεν τα έχουν, για αυτό και καταφεύγουν στα ΚΕΠ για τη δωρεάν υποβολή της αίτησης που γίνεται ηλεκτρονικά.

Πέρα από τον ΑΜΚΑ, αρκετοί πολίτες προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη και με άλλα λάθη τα οποία διαπίστωσαν όπως για παράδειγμα το ότι δεν φαινόταν στο σύστημα το δεύτερο παιδί τους, ενώ στη θέση του φαινόταν ένα άλλο, άγνωστο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις