Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα από την Κροατία με 4-1 - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα ...

Κατώτερη του αντιπάλου και της περίστασης η Εθνική

H Eθνική ηττήθηκε με 4-1 από την Κροατία στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα την Κυριακή για να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Εκτός τόπου και χρόνου η Εθνική στην άμυνα, δέχθηκε τρία γκολ από εκτελέσεις μέσα από τη μικρή περιοχή και άλλο ένα από πέναλτι.

Στον αγωνιστικό τομέα ένα λάθος του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έχασε το κοντρόλ της μπάλας, ανέτρεψε τον Κάλινιτς που πήρε το πέναλτι και ο Μόντριτς άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό.

Μέχρι να συνέλθουν οι διεθνείς δέχθηκαν το δεύτερο γκολ, από τον Κάλινιτς στο 19΄ και το «Μάξιμιρ» σείστηκε. Ο Σκίμπε άλλαξε τον αμυντικό σχηματισμό με τους τρεις στόπερ (Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας) σε άμυνα των τεσσάρων, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Μανιάτη δεξιά, ο Παπασταθόπουλος αναπτέρωσε τις ελπίδες μειώνοντας με κεφαλιά στο 30΄, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Πέρισιτς έδωσε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων στη «Χρβάτσκα».

Οι Κροάτες με την τεχνική, την ταχύτητα και την απλότητα στο παιχνίδι τους απογύμνωσαν την ανασταλτική και αμυντική λειτουργία της Εθνικής, που σε 10 αγώνες στα προκριματικά είχε δεχθεί μόλις 6 γκολ, αλλά και τις επιλογές του Σκίμπε, που όπως οι παίκτες του βρέθηκε επίσης σε κακό βράδυ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου όλοι περίμεναν την αντίδραση της Ελλάδας, αλλά το φθηνό λάθος του Σταφυλίδη στο 49ο λεπτό, όταν πήγε να γυρίσει άνετος την μπάλα με το στηθος στον Καρνέζη, απέφερε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Ντάλιτς με σκόρερ τον Κράμαριτς κι έδωσε τη χαριστική βολή στην Εθνική, η οποία απειλούσε μόνο σε στατικές φάσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζανλούκα Ρόκι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρνέζης, Ζέκα, Μπακασέτας

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Μόντριτς (89΄ Πάσαλιτς), Ράκιτιτς, Κάλινιτς (75΄ Ρέμπιτς), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς (82΄ Βλάσιτς).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανιάτης (46΄ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμαρης (62΄ Ταχτσίδης), Ζέκα, Σταφυλίδης (71΄ Μπακασέτας), Φορτούνης, Μήτρογλου

 

Η Εθνική πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Η Εθνική πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Η Εθνική πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

23.30 Καλή φάση για την Ελλάδα στο 75', όπου μετά από κόρνερ του Φορτούνη ο Μήτρογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ

23.20 Σημαντική φάση για την Εθνική, όπου με σκάψιμο του Μήτρογλου, ο Παπασταθόπουλος κέρδισε την κεφαλιά αλλά βγήκε άουτ στο 63'.

Ο Ανδρέας Σάμαρης τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα, ενώ στη θέση του μπήκε ο Ταχτσίδης.

23.00 Η Κροατία έκανε το 4-1 στο 49' σε ένα παιχνίδι που η Εθνική μας δεν δείχνει να μπορεί να αντιδράσει.

Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Κράμαριτς, μετά από τραγικό γύρισμα του Σταφυλίδη προς τον Καρνέζη, το οποίο πρόλαβε ο Βρσάλκο και έβγαλε στην κενή εστία τον σκόρερ της Κροατίας.

22.50 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Κροατία

 

22.35 Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για την Εθνική ομάδα των ανδρών, η οποία χάνει με 3-1 από την Κροατία στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αποβλήθηκε ο Τσάνας μετά από υπόδειξη του 4ου

Διπλή επέμβαση Καρνέζη κράτησε το 3-1 στο σκορ

22.20 Ο Πέρισιτς με κεφαλιά έκανε το 3-1 για την Κροατία στο 34'

22.15 Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μείωσε για την Εθνική σε 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φουρτούνη, στο 30'.

22.08 O Κάλινιτς έκανε το 2-0 για την Κροατία στο 19ο λεπτό

22.00 Η Ελλάδα χάνει με 1-0 από την Κροατία μετά από επιτυχημένο χτύπημα πέναλτι του Μόντριτς

21.56 Πέναλτι για την Κροατία στο 11ο λεπτό, από τεράστιο λάθος του Καρνέζη που είδε την κίτρινη κάρτα.

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο

21.46 Ξεκίνησε η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας των ανδρών με την Κροατία. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στην έναρξη του αγώνα για τον Γιόσιπ Βέμπερ, πρώην διεθνή Κροάτη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών την Τετάρτη.

21.40 Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κροατία εκτός έδρας για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Παρακολουθείστε από το thebest.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Oι έντεκα που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για την έναρξη της αναμέτρησης, είναι οι Καρνέζης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης και Μήτρογλου.

H Κροατία ξεκίνησε με τους Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς, Κάλινιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Έτοιμος ο Παπασταθόπουλος

Οι φωτογραφίες είναι από ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports