Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γεμάτο το «Τόφαλος» της Πάτρας για την επίσημη αγαπημένη- "Καυτή" η Εθνική Ελλάδας συνέτριψε και τη Μ. Βρετανία- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γεμάτο το «Τόφαλος» της Πάτρας για την ε...

Πολύς κόσμος και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο

Μπροστά σε 4.500 Έλληνες φιλάθλους, η εθνική έπαιξε ωραίο μπάσκετ και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ, επικρατώντας, 92-64, της Μεγάλης Βρετανίας, στο «Δ. Τόφαλος», στον τελικό του διεθνούς τουρνουά της Πάτρας. Οι Βρετανοί με υπεροχή στο ριμπάουντ πρόβαλαν... μεγαλύτερη αντίσταση από τους Ρουμάνους, με τους διεθνείς να «δοκιμάζονται» περισσότερο σε σετ παιχνίδι, εν τη απουσία του πάντως του παίκτη πάνω στον οποίο έχει «χτιστεί» αυτή η εθνική, του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τους Λαρεντζάκη, Μπόγρη άφησε εκτός δωδεκάδας ο Κώστας Μίσσας. Ντεμπούτο στην εθνική ανδρών πραγματοποίησε ο Μήτογλου. Επόμενη φιλική αναμέτρηση της εθνικής στις 11 Αυγούστου, στο διεθνές τουρνουά του Βελιγραδίου με τη συμμετοχή των Σερβία, Μαυροβουνίου.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 34-51, 51-66, 64-92

........

Εύκολη η επικράτηση και απόψε Τρίτη της Εθνικής Ελλάδας στο φιλικό της παιχνίδι στην Πάτρα. Η "επίσημη αγαπημένη" δείχνοντας καλά στοιχεία κατάφερε να νικήσει τη Μεγάλη Βρετανία με 92-64, στο κατάμεστο από κόσμο "Δ. Τόφαλος".

..............

Πλούσιο θέαμα προσφέρει η Εθνική του Μπάσκετ στου φιλάθλους που γέμισαν και απόψε το κλειστό γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος" στην Πάτρα. Η Ελλάδα προηγείται μετά το τέλος της τρίτης περιόδου με 66-51.

.....

Σε εξέλιξη η τρίτη περίοδος η Εθνική είναι μπροστά με 20 πόντους, 37-57.

......

Στην ανωτερότητα της Ελλάδας φαίνεται πως υποτάσσεται απόψε και η Μεγάλη Βρετανία που χάνει από την Εθνική μας στο ημίχρονο του φιλικού τους αγώνα στην Πάτρα, με 51-34.

......

Σαφώς πιο δύσκολο το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Μπάσκετ στην Πάτρα, σε σχέση με τον χθεσινό περίπατο απέναντι στην Ρουμανία. Πάντως η ομάδας μας προηγείται στο τέλος της πρώτης περιόδου με 27-17.

.....

 

Με 4:40 να απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου η Ελλάδας προηγείται με 15-7 της Μ. Βρετανίας.

.....

Τζάμπολ στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία.

 

.......

Συγκινημένος από την βράβευσή του από την Ομοσπονδία του Μπάσκετ δήλωσε ο «Νουρέγιεφ» της Πάτρας, Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Πολύ μεγάλη στιγμή και τιμή να σε βραβεύει η ομοσπονδία. Νιώθω παιδί της εθνικής από παίκτης της παίδων μέχρι και προπονητής. Ποτέ δεν θα σταματήσω να χαίρομαι το μπάσκετ, όπου βρω μπάσκετ πάω, μου αρέσει».

.......

Κατάμεστο θα είναι όπως όλα δείχνουν και απόψε το κλειστό γυμναστήριο Δημήτρης Τόφαλος της Πάτρας όπου στις 21:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας του μπάσκετ. Αποψινό αντίπαλος της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων η Μεγάλη Βρετανία.

Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, παρά την αφόρητη ζέστη.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί ο Κώστας Πετρόπουλος.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports