Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Θανάσης Ζαφείρης στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Ο Θανάσης Ζαφείρης στον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ο έμπειρος παίκτης έχει αγωνισθεί σε πολλές τοπικές ομάδες

Ο Θανάσης Ζαφείρης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Έσπερου ΑΟΠΑ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Γ' Εθνικής μπάσκετ των ανδρών. Ο Θανάσης Ζαφείρης ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κένταυρο και έχει μακρά θητεία στο χώρο έχοντας αγωνιστεί σε Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική), Παναχαϊκή (Α1 ΕΣΚΑ-Η), Απόλλωνα (Β’, Α2, Α1 Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Β’ Εθνική), Φάρο Κερατσινίου (Α2 Εθνική) και πέρυσι με τον Μανδραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

«Ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον Έσπερο ΑΟΠΑ έναν Σύλλογο με υγεία και συγκεκριμένη φιλοσοφία» δήλωσε ο Θανάσης Ζαφείρης, με τον οποίο η συμφωνία αφορά σε τριετή συνεργασία και συμπλήρωσε:

«Και παλαιότερα είχαμε εξετάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δεν το είχαν επιτρέψει.

Τώρα επιστρέφω στην Πάτρα  και είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και μάλιστα με σκοπό η σχέση μας να είναι μακροχρόνια και όχι απλώς για μία σεζόν. Θέλω να ευχηθώ όλοι να έχουμε υγεία, καλή σεζόν και εκπλήρωση των στόχων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Επιστροφή του Παναγιώτη Σκόνδρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports