Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πάει Βουδαπέστη ο Κολόμβος

Πόλο: Πάει Βουδαπέστη ο Κολόμβος

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις οι διεθνείς μας

Ο Πατρινός πολίστας Χριστόδουλος Κολόμβος θα αγωνισθεί σε άλλο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού είναι μεταξύ των εκλεκτών του Θόδωρου Βλάχου που θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών ανακοίνωσε τους διεθνείς που θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κώστας Φλέγκας, Μανώλης Ζερδεβάς (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης. Η Εθνική μας ομάδα θα μεταβεί στην Βουδαπέστη την ερχόμενη Παρασκευή (14/7).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης, ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης, ο έφορος και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός) ενώ μαζί της μεταβαίνει και ο διεθνής μας διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστόδουλος Κολόμβος στο thebest.gr: "Η Τουρκία αποτελεί μια νέα πρόκληση"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports