Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυγενάκης: " H θυσία των ηρώων που τιμούμε σήμερα συγκίνησε και εξακολουθεί να συγκινεί όλους τους Έλληνες πατριώτες"

Αυγενάκης: " H θυσία των ηρώων που ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Γραμματέας της Π.Ε. της  ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή το Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες δήλωσε: "75 χρόνια συμπληρώθηκαν από την εκτέλεση των 62 συμπατριωτών μας, των 62 Μαρτύρων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Ιούνιο του 1942.

Αποτίουμε φόρο τιμής στους 62 ήρωες, που θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας, σύμβολα θάρρους, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης. Η θυσία των ηρώων που τιμούμε σήμερα συγκίνησε και εξακολουθεί να συγκινεί όλους τους Έλληνες πατριώτες.

Ο ηρωισμός των συμπατριωτών μας αποτελεί υπόδειγμα παραδειγματισμού, θαυμασμού και αγωνιστικότητας. Τιμούμε τη θυσία τους, υποκλινόμαστε στη μνήμη τους, νοιώθουμε περήφανοι για τις πράξεις τους, χαλυβδώνουμε τη θέλησή μας για ειρήνη, αλληλεγγύη, συνεργασία και ασφάλεια και κρατούμε άσβεστη την ιερή παρακαταθήκη που άφησαν σε μας και τα παιδιά μας.

75 χρόνια ύστερα από τη θυσία των 62 Μαρτύρων, παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα τους να ζήσουν σε μια ελεύθερη πατρίδα και τους τιμούμε ως σύγχρονους ήρωες της Πατρίδας μας και ως το πρότυπο του αγώνα και της θυσίας για λευτεριά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις