Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα προετοιμασίας τ...

Οι παίκτες θα απολαύσουν τις διακοπές τους ως τις 26 Ιουνίου

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ της Super League και τρίτη στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, με μια πολύ μεγάλη νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας για το χαρακτήρα της ομάδας, όπως ήταν το 3-2 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με τις... ρεζέρβες.

Οι παίκτες θα απολαύσουν τις διακοπές τους ως τις 26 Ιουνίου, καθώς την επομένη θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν και θα ξεκινήσουν προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στο Κορωπί, ως τις 5 Ιουλίου. Μία ημέρα αργότερα θα αναχωρήσουν για το Τέχελεν της Ολλανδίας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν φιλικούς αγώνες στις 7, 11 και 14 Ιουλίου, χωρίς προς το παρόν να έχουν γνωστοί οι αντίπαλοι. Στις 15 του ίδιου μήνα η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία στο Κορωπί. Στις 20 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλον ένα φιλικό αγώνα, που θα αποτελέσει και την τελική δοκιμή πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Βαρύς ο "πέλεκυς" για Παναθηναϊκό

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports