Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Στον τελικό η Παναχαϊκή-Προβάδισμα για την εντυπωσιακή ΕΑΠ

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Στον τελικό η Παναχαϊκή-Προβά...

Άνετες επικρατήσεις επί του Προμηθέα 2014 και του Αίολου Αγυιάς αντίστοιχα

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκαν ΕΑΠ και Παναχαϊκή στα ημιτελικά της Α1 ΕΣΚΑ-Η, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο που οδηγεί στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Η Παναχαϊκή μάλιστα έκλεισε από τώρα θέση στον τελικό περιμένοντας τον αντίπαλό της, με την ΕΑΠ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Οι «κοκκινόμαυροι» στα πλέι-οφ θυμίζουν την ομάδα που έφτασε τις 17 συνεχόμενες νίκες στην κανονική περίοδο και πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Η Παναχαϊκή «τελείωσε» από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση πρόκρισης στον τελικό, επικρατώντας με εμφατικό τρόπο 64-48 του Προμηθέα 2014.

Εκεί οι «κοκκινόμαυροι» θα βρουν κατά πάσα πιθανότητα την ΕΑΠ η οποία συνέτριψε στον πρώτο ημιτελικό τον Αίολο Αγυιάς με 89-50 και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.

Η ομάδα της Αγυιάς από την άλλη δείχνει να έχει αδειάσει από δυνάμεις, έχοντας πετύχει έναν μικρό «άθλο» φέτος, μπαίνοντας στην τετράδα, όντας και ταλαιπωρημένη από σημαντικούς τραυματισμούς.

Έτσι η επόμενη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Γλαύκο, μοιάζει με τυπική διαδικασία και μένει να δούμε αν ο Αίολος θα βγάλει αντίδραση, με όσες δυνάμεις του απομένουν.

Ε.Α.Π. - Αίολος Αγυιάς 89 – 50 (2-1)

Παναχαϊκή - Προμηθέας 2014 64 – 48 (3-0)

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 32-19 (ημιχ.), 50-29, 64-48.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Πρεμιέρα σήμερα στα ημιτελικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports