Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Μεγάλες επιδόσεις στους αγώνες για την "Αλέκα Σιούλη"

Στίβος: Μεγάλες επιδόσεις στους αγώνες γ...

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου έκλεψε την παράσταση στο ύψος γυναικών με επίδοση 1.80μ.

Σημαντικές επιδόσεις σημειώθηκαν στον Αγώνα "Αλέκα Σιούλη" που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Παναχαϊκή. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της Β΄ Φάσης των Διάθλων των Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β΄.

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου έκλεψε την παράσταση στο ύψος γυναικών με επίδοση 1.80μ. Η πρώην αθλήτρια της Αλέκας Σιούλη πέρασε με την πρώτη προσπάθεια όλα τα ύψη (1.65, 1.70, 1.75 & 1.80) ενώ είχε πολύ καλά άλματα και στο 1.83.

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και για την Σοφία Αλικανιώτη στα 5.000μ βάδην με 23.36.86. Η αθλήτρια της Ντίνας Μπορνιβέλλι αγωνίζεται την Κυριακή (21 Μαΐου) στα 10.000μ βάδην νεανίδων στο Ποντεμπράντι στο ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην.

Ακόμα η Πολυτίμη Μαντά νίκησε με 25.11 στα 200μ γυναικών και η Μαργαρίτα Τσουκαλά με 1.00.64 στα 400μ. Η κορασίδα επταθλήτρια του Σάκη Καίσαρη ήταν δεύτερη και στο ύψος με 1μ 61. Καλή επίδοση σημείωσε εξάλλου και ο έφηβος Γκιούρα Ντένις στα 3.000μ με 8.58.48.

Συγκινητική όμως ήταν η στιγμή όπου οι παλιές αθλήτριες της Αλέκας Σιούλη έκαναν έναν "αγώνα" 100 μέτρων ντυμένες όλες με μπλουζάκια αφιερωμένα στην προπονήτριά τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Επανήλθε δυναμικά η Κατερίνα Κυριακοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports