Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στάση εργασίας των Οδηγών – Χειριστών στις 23 Φεβρουαρίου για την δίκη του Δημάρχου

Πάτρα: Στάση εργασίας των Οδηγών – Χειρι...

Μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής

Στάση εργασία κάνει το Σωματείο Οδηγών-Χειριστών του Δήμου στις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και συνεχίζεται η δίκη του Δημάρχου Πατρέων. Η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει.

"Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα βρεθεί στο ειδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος» επειδή – κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας – το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν διευκόλυνε τη δράση της Χρυσής Αυγής. Τον δήμαρχο έχει μηνύσει ο πρώην βουλευτής της Χρυσής  Αυγής Μ. Αρβανίτης.

Ζητάμε να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες  επικυρώνοντας τον πολιτικό ρόλο   του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου.

Με απόφαση του το Δ.Σ. του Σωματείου  μας  καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό του Δημάρχου και να συμμετέχουν στη  στάση εργασίας την 23η Φεβρουαρίου 8.00π.μ. – 11.00π.μ. με συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και πορεία – συγκέντρωση έξω από τα  Δικαστήρια".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις