Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο-Σεφτέ για την νέα χρονιά

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψαν στην πεντάδα

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τόνσο ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού. Επέστρεψαν στις νίκες οι γηπεδούχοι που σκαρφάλωσαν στην 5η θέση ενώ η ομάδα της Βοιωτίας γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της και παρέμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο για το 2017! Οι Περιστεριώτες συνδύασαν με τρίποντο το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά μπροστά στο κοινό τους, επικρατώντας με σκορ 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Γιώργου Κορακάκη σημείωσε ο Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ, έπειτα από λάθος του Ναμάσκο, στο 25ο λεπτό, ενώ «τελείωσε» το παιχνίδι με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Λε Ταλέκ στις καθυστερήσεις (90+3’).

Έτσι, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, ενώ οι Βοιωτοί συμπλήρωσαν πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Γκολ: 25'-93' Τόνσο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85' Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κυριακίδης, Λημνιός (60' Μπρίτο), Πλατέλλας (72' Βασιλείου), Λε Ταλέκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Ουόν, Παππάς (69' Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81' Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84' Σένκα), Μάντζιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Δοκιμάζεται στην Τρίπολη η ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports