Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στα λευκά το Παναχαϊκό-Δείτε μέχρι που...κατέβηκαν οι νιφάδες! Χειμώνιασε για τα καλά στη Δυτική Ελλάδα-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Στα  λευκά το Παναχαϊκό-Δείτε μέχρ...

Το πρώτο χιόνι κατέφθασε...

Η κορυφή του Παναχαϊκού  ντύθηκε στα λευκα από χθες το  ξημέρωμα ενώ η χιονόπτωση συνεχίστηκε μεχρι το μεσημέρι. Μάλιστα οι νιφάδες του χιονιού λόγω των θυελλωδών ανατολικών ανέμων έφθασαν μέχρι τους πρόποδες του βουνού, στο Πουρναρόκαστρο!

φωτο και βιντεο από Νικόλα Σερέτη/facebook

φωτο και βιντεο από Νικόλα Σερέτη/facebook

φωτο και βιντεο από Νικόλα Σερέτη/facebook

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό στα Καλάβρυτα με χιονοπτώσεις, παγετό και ισχυρούς βοριάδες να αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού. Στον Χελμό το... έστρωσε χθες για τα καλά (5εκ) με τη θερμοκρσία να κατεβαίνει μέχρι και 5 βαθμούς υπό το μηδέν!

Άσπρισε το Παναχαϊκό - Αλλαξε όψη σε μια νύχτα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δείτε τις φωτογραφίες. 

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού του φετινού χειμώνα έπεσαν το πρωί στις ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Τα λευκό έκανε δειλά την εμφάνισή του στις κορυφές του όρους Παναιτωλικού, στο Περγαντί των Ακαρνανικών στην ορεινή Ναυπακτία και Τριχωνίδα.

Μάλιστα την Πέμπτη δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές οι χιονοπτώσεις να είναι πιο πυκνές, ειδικά στα ανατολικά της Αιτωλ/νίας.

Οι εικόνες είναι από το 

Tα πρώτα χιόνια του φωτεινού Χειμώνα έπεσαν και στις βουνοκορφές της Ορεινής Ναυπακτίας ,αλλά και εντός των χωριών σεΟρεινή Ναυπακτία και Δωρίδα. Στα άσπρα ντύθηκαν οι κορυφές των βουνών Τσεκούρα , Αρδινης , Κοκκινιάς ,Καρφοπεταλιας ,Ξεροβούνι, και Αλωνάκης.

Ακόμη σε αρκετά χωριά το έχει στρώσει ενώ συνεχίζει να χιονίζει.Ενώ επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν.

Δείτε φωτογραφίες, όπως αναρτήθηκαν στο 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις