Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή μουσικοχο...

Την παραμονή της εορτής του Απόστολου Ευαγγελιστή Λουκά στην Καμενίτσα

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» την παραμονή της εορτής του Απόστολου Ευαγγελιστή Λουκά στις 17 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα στην Καμενίτσα.

Η Γιορτή της Καμενίτσας έγινε μετά τον μεγάλο αρχιερατικό εσπερινό, στο προαύλιο της εκκλησίας ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Χορευτικός σύλλογος Τιμίου Προδρόμου Παραλίας Πατρών που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Κατόπιν ακολούθησε ολιγόωρο μουσικό πρόγραμμα με ομάδα καλλιτεχνών (η "Φιλική Παρέα") όπου ερμηνεύτηκαν τραγούδια γνωστών μουσικοσυνθετών ενώ βραβεύτηκαν τα παιδιά των χωριών του Άνω και Κάτω Αλισσού που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν ετοιμαστεί και μοιράστηκαν διάφορα γλυκίσματα από τις κυρίες του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάξιμος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο κ. Μάξιμος, Μητροπολίτης Σηλυβρίας κατάγεται από την Πάτρα και θα παραμείνει στην Αχαική πρωτεύουσα και για τις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Δημητρίου στην άνω πόλη.  Το περασμένο Σάββατο ο κ. Μάξιμος παρέστη και λειτούργησε στον εσπερινό στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, στην Πάτρα.

*Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», είναι ο Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Οι φωτ. είναι του Γιάννη Πεφάνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight