Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Συναρπαστική πολ ποζίσιον στα χιλιοστά του Ρόσμπεργκ στην Σουζούκα

Φόρμουλα 1: Συναρπαστική πολ ποζίσιον στ...

Ακολούθησε η άλλη Μερσεντές με τον Λιούις Χάμιλτον

Πάμε για ένα από τα καλύτερα φινάλε των τελευταίων ετών στη Φόρμουλα 1! Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πήρε την pole στη Σουζούκα αφήνοντας δεύτερο τον Λιούις Χάμιλτον που ήταν μόλις 13 χιλιοστά πιο αργός. Τρίτος ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Χάμιλτον και Ρόσμπεργκ έδωσαν άλλη μία απολαυστική «μάχη» στις κατατακτήριες της Σουζούκα, με τον Γερμανό να κατακτά την pole position για 13 χιλιοστά από τον ομόσταυλό του στη Mercedes!

Ο Ρόσμπεργκ ήταν στην κορυφή των χρόνων, τόσο στις ελεύθερες όσο και στις κατατακτήριες, με τον Βρετανό, όμως, να κάνει φοβερή προσπάθεια στο τέλος, προκειμένου να «κλέψει» την πρωτιά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας!

Τελικά, δεν τα κατάφερε και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινήσει δεύτερος στο Γκραν Πρι της Ιαπωνίας. Ένας αγώνας που θα κρίνει πολλά για τον φετινό τίτλο, καθώς, θυμίζουμε, ο Ρόσμπεργκ έχει 288 βαθμούς και ο Χάμιλτον 265.

Τρίτος στις κατατακτήριες ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ τέταρτος ήρθε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που έχει και ποινή τριών θέσεων για το συμβάν της εκκίνησης στη Μαλαισία και θα ξεκινήσει από την 7η θέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Κυρίαρχος ο Ρόσμπεργκ στα ελέυθερα δοκιμαστικά της Σουζούκα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports