Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: Ήττα στον τελικό από τον Χαρίλαο Τρικούπη

Έσπερος ΑΟΠΑ: Ήττα στον τελικό από τον Χ...

Θετικά δείγματα για την πατρινή ομάδα

Με 66-59 ηττήθηκε ο Έσπερος ΑΟΠΑ στο Μεσολόγγι από τον Χαρίλαο Τρικούπη, στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Μεσολογγίου.

«Στο Μεσολόγγι παίξαμε δύο δυνατά παιχνίδια και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Αγωνιστήκαμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια χωρίς τον βασικό μας σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Θανόπουλο και έτσι δόθηκε χρόνος και ευκαιρίες στους άλλους περιφερειακούς να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς στο πρωτάθλημα. Είδαμε θετικά στοιχεία και έστω και με αργά βήματα η ομάδα μέρα με τη μέρα βελτιώνεται».

Τα 10λεπτα: 19-19, 36-31, 45-41, 66-59

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ Διαμαντόπουλος, Φραντζής 2, Πετρόπουλος 12 (2), Λαμπρόπουλος 15 (3), Ροκανάς 2, Οικονομόπουλος 13, Παπαγεωργίου 2, Πελεκούδας, Παπανικολόπουλος 5, Αγγελόπουλος 8.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ TΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Δύο φιλικά θα δώσει στη συνέχεια ο Έσπερος ΑΟΠΑ και τα δύο στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα». Το πρώτο την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ. και το δεύτερο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με τον Πρωτέα Βούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Στην Ακράτα ο Δημήτρης Κατωπόδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports