Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποκαλυπτήρια σήμερα για την Παναχαϊκή στο φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Αποκαλυπτήρια σήμερα για την Παναχαϊκή σ...

Στις 18.00 μ.μ. στο γήπεδο της Αγυιάς

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της έχει μπει η Παναχαϊκή, η οποία θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Πάτρα, παρουσία του κόσμου της, την Κυριακή. Συγκεκριμένα η πατρινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 6.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στην αποστολή των «κοκκινόμαυρων» περιλαμβάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον αρχηγό Κώστα Κωνσταντινίδη που είναι άρρωστος και τους Χούσα, Πολυχρόνη, Ελευθεριάδη, Καθάριο και Βασιλείου  που, λόγω μικροτραυματισμών, έμειναν εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο αγώνας θα ξεκινήσει στο Στάδιο της Αγυιάς στις 6 το απόγευμα ενώ οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα βρίσκονται στο γήπεδο από τις 4.15 μ.μ.

Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 του μήνα κανονικά και συνεπώς ο προπονητής της πατρινής ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την ομάδα του και να βγάλει πιθανή εντεκάδα πριν την πρεμιέρα με τον Παναργειακό.

Από εκεί και πέρα όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η νέα Παναχαϊκή θα κάνει το ντεμπούτο της στην Πάτρα την Κυριακή, έστω και σε φιλικό, όπου οι "κοκκινόμαυροι" αναμένουν δυναμική την παρουσία των φιλάθλων τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει αποφασίσει  στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, αντί για εισιτήριο να τοποθετήσει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης που θα κοστίζει 5 ευρώ.
Η διοίκηση, μάλιστα, έχει αποφασίσει μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις, να διαθέσει στον κοινωνικό τομέα του Δήμου Πατρέων προκειμένου να βοηθήσει ευπαθείς ομάδες και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Γενικότερα πάντως η διοίκηση έχει αποφασίσει να ρίξει βάρος στο φιλανθρωπικό κομμάτι και σε πολλά παιχνίδια να δίνει μέρος των εσόδων σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη και εντός των ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν με αγιασμό στην Παναχαϊκή - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports