Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Εθνική νίκησε με 2-1 την Ολλανδία

Ποδόσφαιρο: Η Εθνική νίκησε με 2-1 την Ολλανδία

Σε φιλικό προετοιμασίας

Η Εθνική ομάδα επικράτησε της Ολλανδίας με 2-1 και έδειξε αρκετά βελτιωμένη εν όψει του παιχνιδιού με το Γιβραλτάρ (06/09) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η γαλανόλευκη έκανε καλή εμφάνιση και στάθηκε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Μια εμφάνιση που δίνει χαρά και κυρίως ελπίδα για καλύτερες ημέρες ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Μουντιάλ.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Ελλάδα, είχε υπομονή και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας μια νίκη που μπορεί να μην έχει ουσία, αλλά σίγουρα φτιάχνει ψυχολογία.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Εθνική μας επί των Οράνιε στην Ολλανδία, είτε σε επίσημο είτε σε φιλικό αγώνα.

Α' ημίχρονο:

Δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι η Ολλανδία και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έριξε την προειδοποιητική βολή με το δυνατό σουτ του Προμές λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 13' ο Βαϊνάλντουμ έριξε την δεύτερη προειδοποιητική βολή με το σουτ έξω από την περιοχή. Δευτερόλεπτα αργότερα μετά από λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος πάσαρε σε αντίπαλο, ο Γιάνσεν με πολύ όμορφη ντρίπλα ξεμαρκαρίστηκε και με παράλληλη συρτή βρήκε στον Βαϊναλντουμ μέσα σε ένα σύμπλεγμα παικτών και εκείνος με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 21' ήταν η σειρά της Εθνικής να ρίξει προειδοποιητική βολή όταν ο Φορτούνης βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Ολλανδίας σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Τοροσίδης με ωραία σέντρα βρήκε τον Μήτρογλου ο οποίος από κοντά και ανάμεσα σε 2 Ολλανδούς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Σνάιντερ στο 32' έπιασε ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή με τον Καρνέζη να τινάζεται και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα το φάουλ του Σνάιντερ πέρασε κάτω από το τοίχος και ο Καρνέζης δεν ανησύχησε.

Β' ημίχρονο:

Στο 49' Ο Γιάνσεν από πλάγια θέση έξω από την περιοχή έκανε ένα σουτ με τον Καπίνο που είχε αντικαταστήσει τον Καρνέζη, να διώχνει σε κόρνερ.

Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαϊνάλντουμ έκανε την κάθετη για τον Γιάνσεν ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Καπίνο αλλά ο Παπαδόπουλος του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

Στο 66' ο Γιάνσεν βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή, έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο έγλειψε το δοκάρι του Καπίνο.

Στο 74' ο Γιαννιώτας στην κόντρα έβαλε την Εθνική μπροστά στο σκορ. Ο Μάνταλος έκλεψε τη μπάλα, ο Μήτρογλου έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, ο τερματοφύλακας της Ολλανδίας απέκρουσε ασταθώς και ο Γιαννιώτας στο ριμπάουντ έγραψε σε κενή εστία το 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Τελευταίο τεστ για την Εθνική - Αντιμετωπίζει σήμερα την Ολλανδία

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports