Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρίο 2016: ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Λευτέρη Πετρούνια- Πήρε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στους κρίκους! "ΝΑΙ ρε φίλε, ΝΑΙ ρε Ελλάδα"- ΦΩΤΟ

Ρίο 2016: ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τον Λευτέρη Πετρο...

Δεύτερο για την Ελληνική ομάδα

20:49 Αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ο Λευτέρης Πετρούνιας  μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ναι ρε φίλε ναι ρε Ελλάδα! Πάμε Ελλάδα γιατί έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει ήρθαμε να το αποδείξουμε και να ακούμε τον Ζορμπά… Ότι σημαντικότερο να ακούγεται ο Εθνικός μας Ύμνος. Αφιερώνω  το χρυσό στον πατέρα μου (τον έχασε πρόσφατα), τον προπονητή μου και στην Ελλάδα… Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό δουλειά υπομονή και λίγη τύχη χρειάζεται.

Πάντα έχω αγωνία... Δικαίωση. Θέλω να έχω την υγεία μου να κάνω διακοπές, και να συνεχίσω για μια νέα τετραετία. Ζήτησα βοήθεια από την Παναγία, μεγάλη η χάρη Της.»

20:44 Συγκινημένος άκουσε πριν από λίγο τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας ο Λευτέρης Πετρούνιας από το ψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων μετά τον θρίαμβό του και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους.

 

20:38 Αυτή την ώρα η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια που μάγεψε τους κριτές και το κοινό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 με το άψογο πρόγραμμά του στους κρίκους!

20:30 Εντυπωσιακός ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων. Πήρε το Χρυσό μετάλλιο με ένα τέλειο πρόγραμμα που βαθμολογήθηκε με 16.000 βαθμούς!

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια, τότε που στην Αθήνα το 2004 ο Δημοσθέσης Ταμπάκος είχε κατακτήσει κι αυτός το χρυσό στους κρίκους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports