Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΣΟΚ στο Ρίο: Ελληνίδα κολυμβήτρια ντοπαρισμένη - Δεν είναι οι Πατρινές Νόρα Δράκου και Κριστέλ Βουρνά - Κρούσμα και στους Παραολυμπιακούς

ΣΟΚ στο Ρίο: Ελληνίδα κολυμβήτρια ντοπαρ...

Άσχημα τα νέα που έρχονται από την Βραζιλία

22:40 Οι Πατρινές κολυμβήτριες Νόρα Δράκου και Κριστέλ Βουρνά συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους στο Ρίο που βρίσκονται για τους Ολυμπιακούς και δεν έχουν καμμία σχέση με το κρούσμα ντόπινγκ που εντοπίστηκε σε Ελληνίδα κολυμβήτρια. Το thebest.gr γνωρίζει το όνομα της αθλήτριας που βρέθηκε ντοπαρισμένη αλλά δεν το γράφει σεβόμενο τη δεοντολογία. Πάντως προ ολίγων μηνών είχε απασχολήσει και πάλι τις αρμόδιες Αρχές με υποψίες ντόπινγκ. Είναι 26 χρονών, αγωνιζόταν την Παρασκευή 12 Αυγούστου, δεν αναμενόταν διάκρισή της, παρότι το τελευταίο διάστημα βελτίωνε συνεχώς τις επιδόσεις της.

(Λίγο πριν αγωνισθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο οι Πατρινοί αθλητές Δράκου, Βουρνά, Κολόμβος και Ρήγα μιλούν στο thebest.gr)

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αυτή την ώρα αναχωρεί απο το Ολυμπιακό χωρίο, προκειμένου να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο και αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα. Το όνομά της δεν μπορεί να ανακοινωθεί μέχρι και την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

(Πρεμιέρα απόψε στο Ρίο-Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχεδόν ένοχη ανάμνηση της χαράς του 2004 και η φωτεινή εξαίρεση της Πάτρας)

21:37 Κάθε άλλο παρά αισιόδοξα αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο για την ελληνική αποστολή. Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από το άθλημα της κολύμβησης, έχει βρεθεί θετικό σε έλεγχο αντιντόπινγκ, στην πρώτη ανάλυση του δείγματος.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν αναχωρήσει η ολυμπιακή αποστολή για το Ρίο, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής αλλά και το ίδιο το μέλος  προκειμένου να παραβρεθεί στην ανάλυση του δεύτερου δείγματος αυτοπροσώπως ή δια εκπροσώπου.

Να σημειωθεί πως το μέλος ενημερώθηκε ήδη να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό και θα παραμείνει σε ξενοδοχείο μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Θετικό στον πρώτο έλεγχο του δείγματος βρέθηκε και μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας που όμως είναι ακόμη στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Πρεμιέρα απόψε στο Ρίο-Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σχεδόν ένοχη ανάμνηση της χαράς του 2004 και η φωτεινή εξαίρεση της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports