Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ολοκληρώθηκε το θεατρικό οδοιπορικό των "Ταξιδευτών της Πρόζας" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ολοκληρώθηκε το...

Παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, Νίκος Μαντάς, αθόρυβος αρωγός της ομάδας

Η Θεατρική ομάδα της Ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" ολοκλήρωσαν τις παραστάσεις της φετινής θεατρικής περιόδου τους και «έδεσαν» το καράβι τους. Στο ταξίδι τους αυτό χάρισαν το γέλιο, μετέδωσαν την καλή τους διάθεση αλλά γύρισαν και οι ίδιοι γεμάτοι, αποκομίζοντας πολλή αγάπη από τους φίλους τους και όλους όσους είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως αναφέρουν σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ξεκίνησαν τις θεατρικές τους παραστάσεις από το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην Πάτρα και τελείωσαν το θεατρικό τους οδοιπορικό στο πανέμορφο Λειβάρτζι των Καλαβρύτων. Ενδιάμεσοι σταθμοί ήταν ο Αγ.Βασίλειος, το Άνω Καστρίτσι και τέλος η Κέρτεζη Καλαβρύτων στην οποία είχαν την τιμή και την χαρά να παρευρίσκεται ανάμεσα στους θεατές και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς.

Η Ομάδα τελειώνοντας πλέον τις παραστάσεις της, θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τον Πολιτιστικών Συλλόγων τόσο για την πρόσκληση τους και για την παρουσία τους στις παραστάσεις, όσο και για τη ζεστή φιλοξενία τους μετά.

Την κ. Τασία Μπιρλή, τον κ. Χαράλαμπο Χρυσικόπουλο, την κ. Γεωργία Χασαποπούλου, τον κ. Βασίλη Φιλιππόπουλο καθώς και τον κ.Παναγιώτη Φράγκο. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά καθώς τα τελευταία χρόνια, παρά την κρίση, βοηθάει τους Ταξιδευτές της Πρόζας και ανεβαίνουν στα χωριά τους έστω για δυο με τρεις παραστάσεις. Επίσης τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας, κ. Νίκο Μαντά, αθόρυβο αρωγό της ομάδας.

Εντυπωσιακή και ζεστή ήταν η φιλοξενία που επεφύλαξε ο κ. Παναγιώτης Καλογεράκης στους Ταξιδευτές μετά την παράσταση στο Λειβάρτζι, στον ζεστό και πανέμορφο ξενώνα που έχουν φτιάξει, το "Γρέκι". Ξεχωριστές ευχαριστίες και στους φίλους της Ομάδας Ελένη και Σπύρο Βορύλλα. Τέλος, σημαντικότατη η βοήθεια της κ. Αγγελικής και του κ. Κώστα Βελή φίλων της ομάδας, που από το μακρινό Ντάλλας της Αμερικής στήριξαν οικονομικά την Ομάδα σε μια παράσταση αρκετά απαιτητική και δύσκολη.

Το έργο του Γρηγόριου Ξενόπουλου "Δεν είμαι εγώ" σε τρεις πράξεις, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Στεφανίδη, χάρισε το γέλιο και το απόλαυσαν όλοι οι θεατές σε όλα τα μέρη που επισκέφτηκε η Ομάδα. Να τονιστεί τέλος ότι αυτή είναι και η ανταμοιβή των Ταξιδευτών της Πρόζας καθώς η είσοδος είναι πάντα δωρεάν για όλους και δεν υπάρχει καμία υλική απολαβή.

Οι φωτογραφίες είναι από την περιοδεία των Ταξιδευτών είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight