Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι συμβαίνει με τον 28χρονο, που τον έπιασε αμόκ και απειλούσε και αστυνομικούς

Πάτρα: Τι συμβαίνει με τον 28χρονο, που ...

Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του Ρίου για παρακολούθηση

Σε κατάσταση αμόκ ήταν ένας 28χρονος χθες , που διαμένει με οικείους του, στην οδό Κουμανιώτου στην Πάτρα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας χθες το πρωί είχε μεταφερθεί με Ειαγγελική εντολή στην Ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. Δεν κρίθηκε ωστόσο ότι έπρεπε να παραμείνει κι επέστρεψε σπίτι του.

Το απόγευμα γύρω στις 8.30 χθες το απόγευμα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες ο νεαρός κατελήφθη από αμόκ και απειλούσε να αυτοτραυματιστεί με σουγιά.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία πήγε σπίτι του, άνοιξε την πόρτα οικείος του , ωστόσο ο νεαρός εξακολουθούσε να είναι εκτός εαυτού και απειλούσε κι έβριζε και τους αστυνομικούς.

Επί τόπου ήταν και ο διπαραγματευτής της αστυνομίας, ωστόσο ο νεαρός δεν έδειχνε καμιά διάθεση συνεργασίας.

Μάλιστα κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να πέσει. Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Τον συνέλαβαν για απείθεια , απειλή νόμο περί όπλων αλλά αφέθηκε ελεύθερος για τα αδικήματα αυτά και σχηματίστηκε δικοραφία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά στην Ψυχιατρική του Ρίου, όπου και παρέμεινε για παρακολούθησε της κατάστασής του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις