Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ξαναπαίρνει ζωή η γνωστή γωνία της Ερμού και Μαιζώνος που άλλοτε στέγαζε το καφέ Maizon

Πάτρα: Ξαναπαίρνει ζωή η γνωστή γωνία τη...

Ετοιμάζεται ν' ανοίξει κατάστημα της εταιρείας BlueGreen Yachting του Πατρινού Ανδρέα Παπαπαναγιώτου

Η όμορφη γωνία της Ερμού και Μαιζώνος (κάτω μέρος) στην Πάτρα όπου άλλοτε λειτουργούσε το φημισμένο εμπορικό κατάστημα Madison του Ηλιόπουλου ενώ μετέπειτα το σημείο του ισογείου αξιοποιήθηκε και λειτούργησε ως καφετέρια, το γνωστό σε όλους Maison, σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα ξαναπάρει ζωή.

Όπως ακούστηκε και γράφτηκε, η γνωστή για τα υψηλής ποιότητας είδη ένδυσης Blue Green Yachting του Πατρινού επιχειρηματία και πολιτικού μηχανικού Ανδρέα Παπαπαναγιώτου που ήδη διατηρεί κατάστημα στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στον αριθμό 107 αλλά και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο (Νέος Περιφερειακός Μύκονος – θέση Βουγλί), επεκτείνεται κι άλλο (πραγματικά ένα ευχάριστο νέο στην σημερινή απογοητευτική εποχή της κρίσης) και ετοιμάζεται ν’ ανοίξει κατάστημα, στην προαναφερόμενη γωνία, στο ακίνητο της οικογένειας Ηλιόπουλου, στην γωνία Μαιζώνος και Ερμού, διαγωνίως απέναντι από τον Μητροπολιτικό ιερό ναό της Ευαγγελίστριας.

Το καφέ Maizon, από τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα στέκια της νεολαίας και όχι μόνο, αποχώρησε εδώ και λίγους μήνες από το σημείο (λειτουργεί πλέον στην Γεροκωστοπούλου πλησίον της Ρ. Φεραίου), οπότε η γωνία ήταν ελεύθερη και πραγματικά θα ήταν κρίμα, ένα τόσο χαρακτηριστικό σημείο και πέρασμα στην εμπορική καρδιά της Πάτρας, ενόψει μάλιστα και της αξιοποίησης και μελλοντικής πεζοδρόμησης της Μαιζώνος, να παραμένει κλειστό και να γεμίζει απλώς από διαφημιστικές αφίσες.

Η BlueGreen είναι μία εταιρεία με πολύχρονη πορεία, συνεργάζεται με περισσότερους από 350 πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φτάσει να κατέχει μία εξέχουσα θέση στον κλάδο του εμπορίου ειδών ένδυσης.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, η BlueGreen οφείλει την επιτυχία της σε μια απλή και αποτελεσματική συνταγή, εξαιρετική ποιότητα και αναλογία τιμής σε συνδυασμό με το casual, κλασικό αλλά και δυναμικό στυλ που απευθύνεται σε κάθε ηλικία.

Από τα πιο γνωστά και περιζήτητα είδη της είναι οι μπλούζες Πόλο, φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι με ιδιαίτερο φινίρισμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight