Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν τα κατάφερε ο 34χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο δρόμο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Δεν τα κατάφερε ο 34χρονος αστυνομικός π...

Ο Αθανάσιος Τσέπας είχε τραυματιστεί το πρωί της Κυριακής 17 Ιουλίου 2016

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου 2016, ο 34χρονος Αρχιφύλακας Αθανάσιος Τσέπας, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, και είχε τραυματιστεί την Κυριακή 17 Ιουλίου, σε τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στις 7:30 το πρωί στο 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Αμφιλοχίας- Βόνιτσας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος αστυφύλακας με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια έπεσε σε βάθος έξι μέτρων.

Στο όχημα, επέβαινε μόνο ο 34χρονος οδηγός, αστυνομικός, ο οποίος τότε βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς έφερε σοβαρούς τραυματισμούς, μεταξύ άλλων στη σπονδυλική στήλη. Τελικά δεν τα κατάφερε καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλευόταν και απεβίωσε.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το σάιτ sinidisi.gr, στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική αστυνομία, με τους συναδέλφους του 34χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πια μαζί τους. Ο άτυχος αστυνομικός καταγόταν από την Στράτο, ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο ανήλικα παιδιά.

Πηγή: sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις