Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεν πάει τελικά στο Ρίο η Βουρνά - Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε λάθος...- Τι απαντά η Πατρινή πρωταθλήτρια

Δεν πάει τελικά στο Ρίο η Βουρνά - Η Παγ...

Κάποιος παίζει με τα όνειρα και τον κόπο των αθλητών

Από την απογοήτευση για το ότι δεν είχε πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήρθε η πρόσκληση από την παγκόσμια Ομοσπονδία και έφερε την χαρά στην Κριστέλ Βουρνά. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ, αφού τώρα θυμήκε η FINA ότι έκανε λάθος, παίζοντας επί της ουσίας με τον κόπο και τα όνειρα της Πατρινής αθλήτριας.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο που απέστειλε (14 Ιουλίου), εξηγεί τους λόγους που η κολυμβήτριά μας δεν θα μπορέσει να μετάσχει στους Αγώνες, επικαλείται λάθος υπηρεσιακών της παραγόντων και προσκαλεί την Βουρνά, ως ελάχιστο δείγμα συγγνώμης για την αναστάτωση που της προκάλεσε, να παρακολουθήσει ως προσκεκλημένη της, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως εξηγεί στο έγγραφο, σύμφωνα με τους Κανονισμούς για τη συμμετοχή δύο (2) αθλητών στο ίδιο αγώνισμα και από την ίδια χώρα, πρέπει και οι 2 κολυμβητές να έχουν πετύχει το σχετικό όριο Α’. Γεγονός που στην περίπτωση της Βουρνά δεν ισχύει αφού στα 100μ πεταλούδα όπου και είχε το Β’ όριο, υπάρχει κολυμβήτρια (Άννα Ντουντουνάκη) που έχει προκριθεί με το Α’ όριο.

Η αντίδραση της Πατρινής αθλήτριας με ανάρτησή της στο facebook:

«Δυστυχώς τα λάθη κάποιων τα πληρώνουν πάντα άνθρωποι που δεν φταίνε. Δεν περνάνε πάντα όλα όμως με μια συγγνώμη. Η ζημιά παραμένει εκεί..με τελευταίο χτύπημα να με κοροϊδεύουν καλώντας με να δω σαν θεατής το αγώνισμα στο οποίο θα κολυμπούσα! Σας ευχαριστώ όλους όσοι με στηρίξατε φέτος και με στηρίζετε! Ίσως σε μια άλλη χώρα με μεγαλύτερη δύναμη, η παγκόσμια ομοσπονδία θα αναλάμβανε διαφορετικά την ευθύνη των πράξεων του.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίστελ Βουρνά στο thebest.gr: "Ήταν η καλύτερη επιβράβευση να πάω

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports