Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Η κλοπή του αιώνα" στο Αγρίνιο - Δείτε καρέ-καρέ τι έγινε σε καφετέρια του κέντρου - ΒΙΝΤΕΟ

"Η κλοπή του αιώνα" στο Αγρίνι...

"Γλέντι" στα social media

Η ώρα ήταν γύρω στις 02.20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Ιουλίου. Κι ενώ επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο κέντρο του Αγρινίου και στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε σχεδόν κανείς, ένα άτομο  είχε το σκοπό του και τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια. Η τουλάχιστον σχεδόν στην εντέλεια. Γιατί δεν υπολόγισε την κάμερα. Που το συνέλαβε να κάνει τη "διάρρηξη του αιώνα" όπως σχολίασαν κάποιοι, αστειευόμενοι στα social media.

Έθεσε το σχέδιο του σε εφαρμογή. Πλησίασε σιγά σιγά και δήθεν… αδιάφορα τον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος σε κεντρικότατο δρόμο. Κοίταξε δεξιά- αριστερά, δεν είδε κανέναν.  Άρπαξε ένα σκαμπό και εξαφανίστηκε.

«Όλα πήγαν καλά», στην πρώτη επιχείρηση. Και ήθελε να το επαναλάβει. Η κάμερα του καταστήματος όμως κατέγραψε καρέ- καρέ την κλοπή και τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Το χειρότερο όμως γι αυτόν είναι πως το βίντεο αναρτήθηκε και στο facebook. Kαι έγινε το έλα να δεις . «Αψογα οργανωμένο σχέδιο. Είναι επαγγελματίας!», σχολιάζει ένας χρήστης του facebook. «Ληστής από τα lidl», λέει άλλος . «Μάλλον θα ανοίξει κάνα μπαράκι το παιδί» εκτιμά άλλος χρήστης.

Όπως και να έχει, ότι και να κάνει ο επιτήδειος στο μέλλον μάλλον σκαμπό δεν θα ξανακλέψει…

Με στοιχεία κι από το agrinionews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις