Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Μολφέτας: Ο Πατρινός που πρωταγωνίστησε στην Α2 μπάσκετ με την φανέλα του Δούκα-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Μολφέτας: Ο Πατρινός που πρωταγω...
Μάτσας Ηλίας

Τι φέρνει η νέα χρονιά. Πεπραγμένα και στόχοι

Ο Γιάννης Μολφέτας την προηγούμενη χρονιά αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αγαπημένο του Απόλλωνα και την Πάτρα, για πρώτη φορά επαγγελματικά και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πατρινός guard ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων μπάσκετ αλλά και εκγύμνασης σχεδόν όλον τον Ιούνιο στην Αθήνα και συμφώνησε το προηγούμενο καλοκαίρι να αλλάξει «γειτονιά» και κατηγορία, αγωνιζόμενος στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και στην Α2.

Ο Πατρινός άσος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του, καθώς προσδίδει δύναμη και πάθος δίνοντας πολλές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στην άμυνα, έχει κρίνει αναμετρήσεις (όπως αυτήν με την Λευκάδα που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω).

Την φετινή σεζόν ο Γιάννης Μολφέτας αναβάθμισε ιδιαίτερα τον χρόνο και τα στατιστικά του, απόρροια του ρόλου που έχει στον Δούκα. Αγωνίστηκε κατά μέσο όρο 19.4 λεπτά σκοράροντας 177 πόντους, παίρνοντας 69 αμυντικά ριμπάουντ και 21 επιθετικά. Έκανε επίσης 25 κλεψίματα αποδεικνύοντας την προσήλωσή του στην άμυνα και την ενέργεια που έβγαζε στο παρκέ. Σούταρε με το εντυπωσιακό 95%(!) στις βολές, 47% στα δίποντα και 45% στα τρίποντα, όπου βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Στα τελευταία τρία παιχνίδια έκλεψε τις εντυπώσεις, όντας καταλυτικός για την ομάδα του, που έχασε στην λεπτομέρειες τα πλέι-οφ.

Ο Δούκας με ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της κατηγορίας, μια ομάδα με μείγμα ταλαντούχων και έμπειρων παιχτών που κατάφερε να αναρριχηθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πατρινός άσος διερευνά την συνέχεια της καριέρας του, με τον Δούκα να έχει τον πρώτο λόγο. Καθώς αποτέλεσε εφαλτήριο για τον Μολφέτα να επανέλθει σε κορυφαία επίπεδα απόδοσης και τον άφησε πλήρως ικανοποιημένο από την δουλειά που έγινε στην ομάδα αλλά και από το κλίμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports