Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Κλείνει Κατσικάρη η Λαμποράλ!

Mπάσκετ: Κλείνει Κατσικάρη η Λαμποράλ!

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

O Φώτης Κατσικάρης έχει χριστεί φαβορί για τον πάγκο της Λαμποράλ Κούτσα και τις τελευταίες ώρες αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Διάφορα δημοσιεύματα στην Ισπανία και δημοσιογράφοι στα social media αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ομοσπονδιακού προπονητή μας και της Λαμποράλ, ωστόσο επ' αυτού δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας, Χοσεάν Κερεχέτα, μάλιστα ήταν αινιγματικός όταν ρωτήθηκε για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε και είχε το χαρακτήρα απολογισμού για τη σεζόν που τελείωσε:

«Γνωρίζω πολύ καλά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο νέος προπονητής μας και δεν θέλω να τον χάσω», αρκέστηκε να πει, αρνούμενος να σχολιάσει τις φήμες για τον Κατσικάρη.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι λύεται η συνεργασία του με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, διότι, όπως αποκάλυψε «μετά το φάιναλ φορ του Βερολίνου ήρθε και μου είπε ότι έχει συμφωνήσει με την Εφές. Μου φάνηκε παράξενο, διότι η σεζόν δεν είχε τελειώσει ακόμα και είχα σκοπό να συζητήσω μαζί του για να τον μεταπείσω, αλλά φαινόταν πολύ σίγουρος για την απόφαση που είχε πάρει και το βήμα που ήθελε να κάνει».

Αν τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο Φώτης Κατσικάρης αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λαμποράλ Κούτσα, τότε αλλάζουν τα δεδομένα και για τον Γιάννη Μπουρούση, που ακουγόταν πολύ έντονα ότι θα ακολουθούσε τον Περάσοβιτς στην Εφές.

Τώρα οι πιθανότητες να μείνει στη Βιτόρια αυξάνονται, άλλωστε και ο Κερεχέτα παραδέχθηκε πως θέλει να τον κρατήσει: «Θέλουμε να μείνει ο Μπουρούσης. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα συνεχίσουμε να μιλάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ετοιμάζει βαλίτσες για την Α1 Εθνική ο Προμηθέας;

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports