Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία η γιορτή της Ακαδημίας βόλεϊ του Απόλλωνα

Με επιτυχία η γιορτή της Ακαδημίας βόλεϊ...

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά καπελάκια και διπλώματα

Μια πολύ επιτυχημένη αθλητική χρονιά γιόρτασαν όλοι οι μικροί και μεγαλύτεροι Απολλωνιστές φίλοι του βόλεϊ με την ευκαιρία της καλοκαιρινής γιορτής της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Οι μικροί αθλητές έδειξαν στους γονείς και στους φίλους τους ένα μικρό δείγμα του τι έμαθαν όλη τη χρονιά μέσα από σύντομους αγώνες επίδειξης.

Ακολούθησε η βράβευση του Νίκου Μπατιστάτου και της Αλεξίας Μαυρομμάτη για την προσφορά τους σαν μέλη των ομάδων του Απόλλωνα του παρελθόντος, συνενώνοντας έτσι το παρελθόν, το παρόν (πρωταθλήτριες ομάδες Ανδρών-Γυναικών-Νεναίδων-Κορασίδων) και το μέλλον στα πρόσωπα των μικρών κοριστιών και αγοριών της Ακαδημίας.

Στη συνέχεια οι μικροί αθλητές παρέδωσαν ειδικά κολλάζ που ετοίμασαν μόνοι τους για τις πρωταθλήτριες αγωνιστικές ομάδες της χρονιάς στους μεγαλύτερους συναθλητές και συναθλήτριές τους.

Οι απονομές ολοκληρώθηκαν με την ανταμοιβή αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις της ακαδημίας με ειδικό δώρο από το APOLLON SHOP (μπουτίκ του Απόλλωνα).

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά καπελάκια και διπλώματα ενώ κεράστηκαν με χυμούς προσφορά της εταιρίας ΛΟΥΞ. Οι προπονήσεις της ακαδημίας συνεχίζονται κανονικά μέχρι τις 30/6/2016, ενώ θα ξαναξεκινήσουν για τη νέα περίοδο στις 3/9/2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Πήρε την άνοδο ο Απόλλωνας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports